Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου: “Είναι δύο χρόνια που έχασα το μωρό…”

Καλεσμένη στο “Celebrity Travel” βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Κοκλώνη. Η παρουσιάστρια του Open, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άτυχη εγκυμοσύνη που είχε και αποκάλυψε αν θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί.

“Είναι δύο χρόνια που έχασα το μωρό. Μέχρι στιγμής δεν θα σκεφτόμουν να μείνω ξανά έγκυος. Δεν είναι κάτι που περνάει από το μυαλό μου. Ήταν μια πολύ επώδυνη εμπειρία για μένα και δεν με αφήνει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις ποτέ τι φέρνει η ζωή και το μέλλον, αλλά για την ώρα έχω επικεντρωθεί στα παιδάκια μου και στο σκυλάκι μας και νομίζω πω είμαστε πλήρεις. Αν έρθει εντάξει. Δεν είναι κάτι που είναι στα σχέδιά μου όμως!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Να σας θυμίσουμε πως πρόσφατα και με αφορμή την εξομολόγηση παίκτη του Power of Love για την αποβολή που είχε πρώην σύντροφος του, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της: “Δεν το είδα το συγκεκριμένο απόσπασμα αλλά με συγκινεί πάρα πολύ γιατί ταυτίζομαι με αυτή την ιστορία. Πολύ δύσκολη ιστορία. Σκέψου τώρα ότι είναι και ο άντρας και τον έχει αγγίξει τόσο πολύ. Στον πέμπτο μήνα έχεις μπει σε μια διαδικασία, περιμένεις το μωρό, έχεις ετοιμάσει κάποια πράγματα. Πολύ δύσκολες καταστάσεις και κρίμα που και το ζευγάρι δεν μπόρεσε να στηρίξει ο ένας τον άλλο και να συνεχίσουν”!

Διαβάστε ακόμη:

Spice Girls: Η Mel B αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με την Geri Halliwell!

Keywords
Τυχαία Θέματα