Νατάσα Παζαΐτη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και αποκαλύπτει την ηλικία της

Πολύ ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για την Νατάσα Παζαΐτη, καθώς έχει τα γενέθλιά της.

Η σύζυγός του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, έκλεισε τα 57 και από το πρωί δεν έχει σταματήσει στιγμή να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και από τους followers του στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Με αφορμή αυτό το τόσο ξεχωριστό γεγονός, η Νατάσα Παζαΐτη έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα,

η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλος μια ανοιξιάτικη φωτογραφία της και έγραψε ένα μήνυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc)

«Σήμερα κλείνω 57 χρόνια ζωής. Κάθε χρόνο πιο βαθιές ρυτίδες. Κάθε χρόνο περισσότερη αγάπη», έγραψε στη λεζάντα η Νατάσα Παζαΐτη.

Σε ανάρτηση που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια για τα γενέθλιά της, η ίδια είχε γράψει: «Η ζωή είχε όμορφες στιγμές, γλυκιές οικογενειακές μνήμες παιδικών χρόνων, χαρούμενες οικογενειακές στιγμές της ενήλικης ζωής, αγωνίες, απώλειες, θλίψεις, καημοί, θρίαμβοι, γκρεμοί, όλα μπροστά μας. Όλα στα μάτια μας, στην ψυχή μας. Για να ζήσουμε μαζί τους, να πορευτούμε, να γίνουμε πιο σοφοί, πιο δυνατοί, πιο χρήσιμοι».

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: Το μήνυμα για το Πάσχα -«Δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων, ενώ γελάμε και χορεύουμε»

Πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Αθηνά Οικονομάκου: Σε παραλία της Σαντορίνης με τα παιδιά της -Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα