Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Βασιλικής Τσιάλλη με το Eonia Lipofigth

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Χτες είδαμε στο Πρω1νό την έβδομη μεταμόρφωση που πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η Βασιλική Τσιάλλη ζήτησε από τη Φαίη μας και την ομάδα της να αλλάξει την εμφάνισή της καθώς ήθελε να ανανεωθεί για τον αγαπημένο της σύζυγο αλλά και για την ίδια! Η αλλαγή της τηλεθεάτριας, Βασιλικής, είναι εντυπωσιακή!

Και αν

αναρωτιέστε τι είναι αυτό που την άλλαξε τόσο πολύ, σας έχουμε την απάντηση. Φυσικά η θεραπεία Eonia Lipofight -καθώς επίσης και μια σειρά από άλλες για τοπικό πάχος και απώλεια πόντων καθώς και για το πρόσωπο για λάμψη αλλά και χαλαρωτικό candle massage.

Τι είναι όμως η θεραπεία Eonia Lipofight; Ας δούμε αναλυτικά. Αποτελεί στην ουσία μία μέθοδο για την διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος η οποία αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος. Στην Αμερική είναι γνωστή ως “Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι”. Το Lipofight χρησιμοποιεί υπέρηχους υψηλής συχνότητας που εστιάζουν στο υποδόριο στρώμα λίπους, καταστρέφοντας μόνιμα υποδόρια τον λιπώδη ιστό.

Επιπλέον μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα σημείο και να διοχετεύσουμε την άμεση ενέργεια υπερήχων σε ένα συγκεκριμένο βάθος με την βοήθεια ειδικής κεφαλής, ώστε να διαταράξουμε το λίπος χωρίς να επηρεάσουμε την επιδερμίδα ή το βαθύτερο ιστό. Έτσι το λίπος λιώνει και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων για την οριστική απώλεια λίπους φαίνεται σε 8-12 εβδομάδες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας αλλά και την κα. Βαρσάμη Θεοδώρα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Eonia να μιλά για όλα όσα εφαρμόστηκαν:

Επισκεφτείτε και την κλινική δέρματος και υγείας Eonia και δείτε το πρόσωπο και το σώμα σας να αλλάζουν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Σύνταγμα: 210 32 32 000

Κολωνάκι: 210 360 06 06

Θεσσαλονίκη: 2310 25 25 05

Κάντε κλικ στο www.eonia.gr και βρείτε τη θεραπεία που ταιριάζει σε εσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα