Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Σταυρούλας Μάντου με τη μέθοδο Figura Dermalift!

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Χτες στο Πρω1νό είδαμε ακόμα μια τέλεια μεταμόρφωση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Σταυρούλα Μάντου, απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδας της θέλοντας να αποκτήσει μια καινούργια εικόνα. Και η αλλαγή της ήταν κάτι παραπάνω από θεαματική. Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την αλλαγή ήταν για ακόμα μια φορά ήταν τα Figura και

η Dermalift, που αποτελεί την πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση FDA στις ΗΠΑ για “μη-επεμβατικό lifting” του προσώπου και των ματιών.

Συγκεκριμένα η Dr Figura Derma Lift είναι μια μη χειρουργική θεραπεία για το πρόσωπο και άλλα σημεία στο σώμα που χρησιμοποιεί υπερήχους για να ανυψώσει και να διορθώσει τον τόνο του χαλαρού δέρματος, στοχεύοντας ειδικά στις βαθύτερες θεμελιώδεις στιβάδες των ιστών του δέρματος χωρίς να διαταράσσει την επιφάνεια του.

Η χρήση των υπερήχων δίνει τη δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να διακρίνει τα στρώματα του δέρματος σε μία οθόνη απεικόνισης, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι η ενέργεια διοχετεύεται στο σημείο όπου θα έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.
Xρησιμοποιεί την τεχνολογία DeepSEE™ η όποια του επιτρέπει να βλέπει κατά την διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες του δέρματος και των μυών και να στοχεύει-θεραπεύει σε συγκεκριμένα βάθη και κυρίως στα βαθύτερα στρώματα που στηρίζουν την επιδερμίδα, χωρίς να επηρεάζει τις ανώτερες στιβάδες. Η τεχνολογία αυτή δίνει ακρίβεια και ασφάλεια στην θεραπεία.

Ας δούμε τώρα πως λειτουργεί. Για πρώτη φορά, με την τεχνολογία Derma Lift, επιτυγχάνουμε ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος εστιάζοντας σε πρώτη φάση την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων. Επιπλέον, ενέργεια διοχετεύεται και στο γνωστό SMAS την στιβάδα εκείνη που τεντώνουμε σε ένα χειρουργικό face-lift. H συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα οδηγεί σε άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting. Με ένα δεύτερο πέρασμα, ο γιατρός στοχεύει επιλεκτικά σε ένα επιφανειακότερο επίπεδο, στην βαθύτερη στιβάδα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Eίναι θεραπεία που στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου επαναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για την διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Μετά από μια θεραπεία Ultherapy η βελτίωση ξεκινά άμεσα με ένα ορατό φρεσκάρισμα της επιδερμίδας και με ήπια σύσφιξη. Ακριβώς όμως όπως και με το χτίσιμο των μυών, το χτίσιμο του κολλαγόνου, το οποίο θα δημιουργήσει το επιθυμητό lifting και την τόνωση, ολοκληρώνεται σταδιακά τους επόμενους 2-3 μήνες μετά την θεραπεία. Η Dr Figura Derma Lift προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων: Αποτελεί μία μη χειρουργική θεραπεία, δεν απαιτεί αναισθησία, εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, βελτιώνει τον τόνο την επιδερμίδας. αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντάς του όψη και υφή νεανική, δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, είναι πολύ αποτελεσματική όσο αφορά την σύσφιξη δέρματος, αφήνει ανέπαφη την επιφάνεια του δέρματος, δεν επιφέρει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και τις βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν άλλες τεχνικές για την σύσφιξη του δέρματος, είναι ανώδυνη.

O κύκλος των εφαρμογών ολοκληρώνεται σε 3 μήνες και αφορά 6-8 συνεδρίες με ελάχιστο χρόνο μεταξύ των θεραπειών τις δέκα ημέρες και η διάρκειά της είναι 30′

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Δημοσθένης Βαρσάμης διευθύνων σύμβουλος Figura:

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinic.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα