Προβλέψεις Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το θετικό είναι πως όλα μπαίνουν στο δρόμο που θέλατε εδώ και καιρό. Το αρνητικό είναι πως σας έχει πιάσει μια ανυπομονησία να γίνουν όλα όπως τα θέλετε, αλλά η υπομονή σας θα δοκιμαστεί για λίγο ακόμα. Μην ανησυχείτε, όμως, όλα τα πάνε καλύτερα κι από τις προσδοκίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ένα οικογενειακό ζήτημα έρχεται ξανά στην επιφάνεια και σε σας πέφτει το βάρος να αναζητήσετε μια λύση, καθώς πάντα επιδεικνύετε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα σε

τέτοιες περιστάσεις. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας γιατί μπορείτε να τη διαχειριστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση φέρνει στο προσκήνιο μια νέα ευκαιρία που θα πρέπει όμως να προσπαθήσετε για να «κατακτήσετε», αφού ο ανταγωνισμός είναι υπαρκτός και μεγάλος. Επιστρατεύστε τη γοητεία, τη διπλωματία σας, αλλά και την υπομονή και την επιμονή σας για να ξεχωρίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια φιλική σας σχέση σας βάζει δύσκολα καθώς έχει από εσάς μόνο απαιτήσεις, ενώ σπάνια είναι το ίδιο «εκεί» όταν εσείς έχετε ανάγκη. Θυμηθείτε πως η αληθινή φιλία είναι ανιδιοτελής και ειλικρινής και φαίνεται στα δύσκολα και όχι μόνο στα εύκολα και πορευτείτε αναλόγως.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια κρίσιμη απόφαση για τη ζωή σας βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας και ενώ συνήθως έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αυτή τη φορά δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για το ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε. Αν νιώθετε μπερδεμένοι, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα. Μπορεί να περάσατε από αρκετά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό, αλλά στο τέλος βγαίνετε όρθιοι και νικητές και αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα, κρίνοντας από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Στα δύσκολα αποδίδεται καλύτερα και αυτό είναι μια καλή απόδειξη για τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιοι αντιλαμβάνεστε πως κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας και, φυσικά, δεν έχετε ούτε τη διάθεση ούτε και την υπομονή να κάνετε άλλο τους χαζούς. Θέλετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να δώσετε σε όποιους χρειάζεται να καταλάβουν πως σας εκμεταλλεύονται μόνο εφόσον θέλετε εσείς να το επιτρέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σας αρέσει να νιώθετε πως έχετε τον έλεγχο όλων των σημαντικών καταστάσεων στη ζωή σας και τώρα που αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα αγχώνεστε και αποσυντονίζεστε. Προσέξτε να μην εμπιστευτείτε τα λάθος άτομα γιατί η αβεβαιότητα δεν είναι ποτέ για εσάς καλός σύμβουλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μετά από πίεση μηνών, τώρα το τοπίο έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει με εσάς να έχετε καταφέρει να φέρετε εις πέρας με επιτυχία όλα αυτά που σας έχουν ανατεθεί ή έχετε πάρει επ’ ώμου από μόνοι σας. Δεν έχει τελειώσει η απαιτητική και μέσα στην τρέλα περίοδος που διανύεται, αλλά πλέον το φως που φαίνεται στην άκρη του τούνελ είναι λαμπερό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ωραίες οι υποσχέσεις, αλλά καλό είναι να μην ενθουσιάζεστε ακόμα πολύ, πριν τα λόγια γίνουν πράξεις. Κοινώς, κρατήστε μικρό καλάθι σε αυτά που σας λένε και ακούγονται συναρπαστικά, γιατί το τελευταίο που θέλετε να συμβεί στην παρούσα φάση είναι να απογοητευτείτε. Παραμείνετε ρεαλιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποιοι προσπάθησαν να σας υποτιμήσουν ή σας αμφισβήτησαν και τώρα έρχεται η ώρα της δικαίωσης για εσάς. Μην το βροντοφωνάξετε και μην μπείτε σε διενέξεις, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, καθώς είναι αυταπόδεικτο πως έκαναν λάθος. Αφήστε τα γεγονότα να αποδείξουν περίτρανα πως είχατε δίκιο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα οικονομικά ζητήματα βρίσκονται ξανά σε πρώτο πλάνο με μια σειρά από υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Μην πανικοβάλλεστε και μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάσουν για το τι πρέπει να κάνετε. Άλλωστε, όταν το θέλετε είστε υποδειγματικοί στο να βρίσκετε λύσεις.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα