ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη τάση στα κοστούμια της νέας σεζόν!

Τα κοστούμια φοριούνται φέτος πάρα πολύ όπως ακριβώς συνέβη και τον προηγούμενο χειμώνα! Ωστόσο φέτος υπάρχουν κάποιες διαφορές στη συγκεκριμένη τάση και στον τρόπο που την υιοθετούμε στην καθημερινότητά μας.

Φέτος τα κοστούμια αποκτούν προσωπικότητα και διαμορφώνουν ολόκληρο το στιλ μας!

#1. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις πάνω από όλα είναι οι ώμοι στο σακάκι σου. Εκεί έχεις να κάνεις μια επιλογή ανάμεσα σε 2 εναλλακτικές ιδέες. Θέλεις φουσκωτούς ή φλατ ώμους;

#2. Στη συνέχεια θα πρέπει να δώσεις βάση στα μανίκια. Διάλεξε ανάμεσα σε ένα blazer που θυμίζει κάπα, ή

διάλεξε μανίκια-καμπάνες ή τόλμησε cropped μανίκια ή ακόμα και ίσια. Οι επιλογές στα μανίκια είναι πολλές και μπορείς να επιλέξεις όποιο σχέδιο σου ταιριάζει καλύτερα.

#3. Αμέσως μετά πρόσεξε τις λεπτομέρειες στο μπούστο, στη μέση (αν θες μεσάτο ή oversized).

#4. Tέλος, θέλεις φούστα, σορτς, φόρεμα ή παντελόνι; Εδώ οι επιλογές είναι αμέτρητες και οι top designers παγκοσμίως τις υποστηρίζουν όλες! Είτε θέλεις μίνι φούστα, είτε μίντι, είτε στενή φούστα, είτε φαρδιά, όλες οι επιλογές είναι αποδεκτές αυτό το φθινόπωρο! Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις ένα φαρδύ παντελόνι, ένα δερμάτινο παντελόνι, μια καμπάνα ή ένα skinny τζιν.

Φυσικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το ύφασμα που θα επιλέξεις. Θέλεις φλοράλ; Καρό; Πουά; Θέλεις κοστούμι με γεωμετρικά σχέδια ή μπροκάρ; Ή μήπως προτιμάς vinyl, δερμάτινα, tweed, κοτλέ; Ό,τι επιλέξεις υποστήριξέ το με όλη σου την αυτοπεποίθηση και ολοκλήρωσε το στιλ σου με το τέλειο ζευγάρι παπούτσια αλλά και τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμα: Steal the Look: Πώς θα υιοθετήσεις όλο το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με 60 ευρώ!- 6 looks που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ!

3 τρόποι για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου! (VIDEO)- Αυτό είναι το παντελόνι που θα φορεθεί όσο κανένα άλλο αυτή τη σεζόν!

O οίκος Prada ενώνει τις δυνάμεις του με την Adidas σε μια συνεργασία έκπληξη!- Θα κυκλοφορήσουν μαζί 2 μοναδκά σχέδια με sneakers

Keywords
Τυχαία Θέματα