Η ενόχληση της Σάντρας Βουτσά on air: “Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα;”

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιουσία του Κώστα Βουτσά. Εντύπωση προκάλεσε η προειδοποίηση της πως δεν θα αφήσει να υπάρξει θέμα με τα κληρονιμικά.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα με τα όσα είπε. 

Με αφορμή την προειδοποίηση της αυτή, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της θέλησαν να μάθουν αν υπάρχει κάποιο θέμα με την περιουσία του ηθοποιού.

Αρχικά, εξήγησε: “Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω πράγματα που είναι σε εξέλιξη, αυτό είναι κάτι που

αφορά τις αδελφές μου κι εμένα. Μεταξύ μας δεν έχουμε προβλήματα, έχουμε μια κοινή πορεία και στόχους. Δεν έχουμε καθίσει να τα βάλουμε κάτω να μιλήσουμε και να δούμε τι γίνεται. Το είπα πάνω στην κουβέντα θεωρητικά, δεν υπάρχει καμία έριδα. Ως μεγάλη αδελφή θεωρώ ότι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο σε κάποιες συζητήσεις”.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, η Σάντρα Βουτσά δεν έκρυψε την ενόχλησή της: “Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα συζητήσω με τις αδελφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα; Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε να σας απαντήσω σε κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ρωτάται ξανά το ίδιο πράγμα. Ό,τι και να συμβαίνει είναι κάτι που αφορά εμένα και τις αδελφές μου, αν συμβαίνει κάτι, και δεύτερον, μίλησα πολύ γενικά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Νούμερα τηλεθέασης: Με πρωτιά ξεκίνησε ο μήνας για τη Φαίη μας και το “Πρω1νό”! 

Παρεξήγηση μεταξύ του Χάρη Ρώμα και της Ναταλίας Δραγούμη-Η απάντηση της ηθοποιού στο… “άδειασμα”!  

Άγριες Μέλισσες-Εξελίξεις: Ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί! 

Keywords
Τυχαία Θέματα