Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9/1

Τα πουλόβερ και το βελούδινα ρούχα είναι χωρίς καμία αμφιβολία δυο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να τις ακολουθήσετε πιστά. Τα πρώτα σας δίνουν ζεστασιά, κάτι που χρειάζεστε αυτό το διάστημα μια και η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή και τα δεύτερα απογειώνουν το look σας με μια δόση πολυτέλειας.

Σε αυτές τις δύο τάσεις έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB

που αποτελείται από ένα μπλέ ρουά κρουαζέ πουλόβερ με διακοσμητικό κόμπο στο μπροστινό μέρος και ανοιχτό ντεκολτέ και ένα μαύρο βελούδινο skinny παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη καστόρινη ζώνη με μια αγκράφα διακοσμημένη με μαύρα κρύσταλλα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μυτερά booties, μαύρα, βελούδινα με ασημένια παγιέτα Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές και το bronzer με το Balm Desert της εταιρείας The Balm, το highlighter OfraXNikkietutorials και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine No 30 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Το πουλόβερ είναι μια από τις Νο1 επιλογές των αγαπημένων μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και των bloggers που ακολουθούμε για καθημερινές χαλαρές εμφανίσεις.

Το επιλέγουν σε διάφορες αποχρώσεις, με σχέδια ή χωρίς και το συνδυάζουν με τα παντελόνια και τις φούστες τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουμε φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/1

Keywords
Τυχαία Θέματα