Στο Εφετείο η υπόθεση της ξέφρενης κούρσας του Κίμωνα Κουλούρη

18:22 9/1/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτο Εφετείο η υπόθεση της ξέφρενης κούρσας του Κίμωνα ΚουλούρηΤετάρτη, Ιανουάριος 9, 2019 - 18:21

❱❱ Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων θα καθίσει στα τέλη του μήνα ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης για την… ξέφρενη πορεία της Μερσεντές του...

...κατά την οποία παραβίασε τέσσερα φανάρια και τραυμάτισε έναν από

τους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον ελέγξουν, τον Ιανουάριο του 2012 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η δίκη του σε δεύτερο βαθμό που είχε προσδιοριστεί για την περασμένη Δευτέρα διακόπηκε λόγω των στάσεων των δικαστικών υπαλλήλων, με το δικαστήριο να ορίζει ως νέα δικάσιμο την 25η Ιανουαρίου. Ο κατηγορούμενος τέως βουλευτής είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για τα αδικήματα της απόπειρας παράνομης βίας, της εξύβρισης κατά συρροή, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της αντίστασης και της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών.

Με ταχύτητα

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και ενώ είχε ως συνοδηγό στο αυτοκίνητό του την ανήλικη κόρη του, αδιαφορώντας για τους κινδύνους, παραβίασε τους κόκκινους σηματοδότες επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα οδηγούς και πεζούς που κινούνταν στους κάθετους δρόμους.
Μάλιστα, όταν αστυνομικοί τού έκαναν σήμα για να σταματήσει, εκείνος αρχικά αρνήθηκε και στη συνέχεια σταμάτησε και τους «στόλισε» με βρισιές! Και μόλις του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, έβαλε ξανά μπροστά τη μηχανή και, πατώντας γκάζι, τραυμάτισε έναν εκ των τριών στο πόδι! Μάλιστα, ο άτυχος ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάκωση αριστερής ποδοκνημικής!

Η προσπάθεια του Κίμωνα Κουλούρη να αποχωρήσει από το σημείο «προσέκρουσε» τελικά στους αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν μπροστά στο αυτοκίνητο εμποδίζοντάς τον να φύγει αλλά και σε διερχόμενους πολίτες, που ήταν παρόντες στο συμβάν και άρχισαν να του φωνάζουν: «Τι κάνεις; Θες να τους σκοτώσεις; Τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν».

Ντέμη Ντάβαρη

Keywords
Τυχαία Θέματα