Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/3

Το double denim trend εμφανίστηκε την προηγούμενη χρονιά, όμως τώρα έχει την τιμητική του. Εσείς όμως δεν τολμάτε να το υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας, γιατί φοβάστε πως αν ντυθείτε με denim από πάνω μέχρι κάτω, το αποτέλεσμα δεν θα σας κολακεύει καθόλου. Σήμερα σας έχουμε τον πιο τέλειο τρόπο για να το φορέσετε, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα look από την BSB που αποτελείται από ένα ανοιχτόχρωμο γαλάζιο

τζιν πουκάμισο, συνδυασμένο με ένα skinny μπλε τζιν παντελόνι και λεπτή γκρι ζώνη -δηλαδή εμφανίστηκε με δυο διαφορετικές αποχρώσεις του denim, επιλέγοντας ένα πιο φαρδύ πουκάμισο, με ένα στενό παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ booties -κάλτσα Giavnitto Rossi από τον Καλογήρου και διακριτικά σκουλαρίκια σταυροί από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις ψυχρές αποχρώσεις στα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Kat Von D luv και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα pony tail.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/3

Keywords
Τυχαία Θέματα