Έπαθα σοκ! Μπήκα στο σπίτι και έπιασα τον φίλο μου να…

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Με λένε Εβίτα, κάνω την πρακτική μου σε λογιστικό γραφείο, είμαι 23, έχω σχέση με τον φίλο μου

περίπου 1 χρόνο και βασικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γράψω για μένα. Η αλήθεια είναι πως ο λόγος που στέλνω mail στο site σας, είναι γιατί ντρέπομαι να πω στους φίλους μου αυτό που έγινε.Βασικά ντρέπομαι να το πω οπουδήποτε γι΄αυτό το λέω σε εσάς ανώνυμα. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα, κλαίω συνεχώς από προχθές που συνέβη κάτι πάρα πολύ άσχημο. Ήταν Παρασκευή και φύγαμε από το γραφείο αρκετά πιο νωρίς από την ώρα που σχολάω. Είπα να μην στείλω μήνυμα ότι σχόλασα, στον φίλο μου που μένουμε μαζί, για να του κάνω έκπληξη. Δυστυχώς μου έκανε έκπληξη αυτός. Έπαθα σοκ, όταν μπήκα σπίτι και τον έπιασα στο σαλόνι να βλέπει βίντεο πορνό στο λάπτοπ και να παίζει μόνος του. Έπαθα σοκ! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν με άκουσε γιατί φορούσε ακουστικά, έκλεισα από ντροπή την πόρτα κι έφυγα. Του έστειλα μήνυμα ότι θα έφτανα σε λίγο. Άρχισα να κλαίω στην είσοδο της πολυκατοικίας κι αναρωτιόμουν γιατί; Τι του έκανα; Δεν του φτάνω εγώ; Δεν του είμαι αρκετή; Γιατί αναζητά αλλού την ευχαρίστηση. Ανέβηκα ύστερα από 10 λεπτά πάνω κι έκανε πως μαγειρεύει. Δεν ξέρω πια πώς να τον αντιμετωπίσω.

Γλυκιά μου Εβίτα, (αλλάξαμε το όνομα σου για να διατηρήσουμε την ανωνυμία που ήθελες) θα προσπαθήσω να βρω όσο πιο απλά λόγια γίνεται, για να σου πω πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να νιώθεις τόσο άσχημα, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλαις και να ντρέπεσαι. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αυτό το…”σοκαριστικό” για σένα γεγονός, που έπιασες τον φίλο σου να αυνανίζεται, είναι μία αγαπημένη συνήθεια των αντρών, που ξεκινά από τότε που ανακαλύπτουν το σώμα τους και δεν τελειώνει ποτέ. Είναι μία αντρική συνήθεια που δεν σχετίζεται καθόλου με το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν με την σύντροφό τους και ασφαλώς δεν έχει να κάνει με σένα. Τα ερωτήματά σου είναι λίγο άτοπα, αν αντιληφθείς πως όταν ένας άντρας αυνανίζεται, δεν είναι γιατί “αναζητά αλλού την ευχαρίστηση” όπως λες, ούτε γιατί “δεν του είναι αρκετή” η σύντροφός του. Απλώς το κάνει γιατί είχε ορμές εκείνη την δεδομένη στιγμή! Εξάλλου οι άντρες Εβίτα μου, αρέσκονται στο να βλέπουν βίντεο πορνό όσο τους αρέσει να βλέπουν και ποδοσφαιρικούς αγώνες. Θα ένιωθες σοκαρισμένη αν τον τσάκωνες να βλέπει ποδόσφαιρο; Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσεις! Και όταν θα νιώσεις έτοιμη, πες του ότι κάποια Παρασκευή έτυχε να τον δεις την ώρα που έπαιζε μόνος του. Είμαι σίγουρη πως…θα του αρέσει!

Με εκτίμηση, Δανάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα