Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/5

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως αν χρειάζεστε ένα και μόνο κομμάτι για να δείχνετε super stylish και καλοντυμένες, τότε αυτό είναι το jumpsuit, η ολόσωμη φόρμα δηλαδή. Σήμερα θα σας αναφέρουμε την πιο sexy εκδοχή της, με cut outs, που αφήνουν μερικά σημεία από το δέρμα σας να βγει στο… φως, κάνοντάς σας απίστευτα θηλυκές και σέξι.

Σε μια τέτοια ολόσωμη φόρμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας

να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό με μια δημιουργία της Access, μια κοντομάνικη ολόσωμη γαλάζια βαμβακερή φόρμα με κρουαζέ δέσιμο στο στήθος και cut out στην περιοχή της κοιλιάς.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με ψηλοτάκουνα κόκκινα καστόρινα mules Tsakiris Mallas που αποτελούν από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε ροζ αποχρώσεις και έγινε με προιόντα της εταιρείας MAC και πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Mineralize Skinfinish Soft & Gentle, το ρουζ Pinch o’ Peach και στα χείλη το κραγιόν Candy Yum Yum με λίγη πούδρα από πάνω και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό ατημέλητο pony tail με όγκο.

Δείτε πως έχουν φορέσει τις ολόσωμες φόρμες με τα cut outs μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις τους και πάρτε ιδέες για τα επόμενά σας looks.

Rachel Weisz

Diane Kruger

Jane Fonda

Beyonce

Zendaya

Kate Mara

Jennifer Lopez

Taylor Swift

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/5

Keywords
Αναζητήσεις
candy yam yam ε μενεγάκη
Τυχαία Θέματα