Η extreme θεραπεία της Gigi Hadid για μεταξένια, λαμπερά και χωρίς ψαλίδα μαλλιά

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως. Είναι λογικό να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη φροντίδα της επιδερμίδας, του σώματος, αλλά και των μαλλιών της, καθώς χάρη στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της γίνεται το πρόσωπο σε μεγάλες καμπάνες –που προσθέτουν πολλά εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό της.

Όπως εξηγεί, μιλώντας στο περιοδικό W, με τα μαλλιά της αποφεύγει να κάνει πειραματισμούς. «Δεν μου επιτρέπεται να κάνω αλλαγές ή πειραματισμούς με τα μαλλιά μου. Αυτό που κάνω είναι να τα περιποιούμαι επιμελώς για να είναι όσο πιο υγιή

γίνεται», λέει, καθώς το brushing και τα χτενίσματα στις φωτογραφήσεις και τα γυρίσματα τα ταλαιπωρούν καθημερινά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε στο W μια μάλλον ανορθόδοξη μέθοδο που χρησιμοποιεί για να θρέφει τα μαλλιά της σε βάθος, που πραγματικά μας εξέπληξε γιατί προϋποθέτει πως αναγκάζεται να κυκλοφορεί για αρκετά 24ωρα με λαδωμένα και όχι τόσο… καθαρά μαλλιά. Όπως είπε «Όταν έχω κάποιες μέρες ρεπό, απλώνω λάδι καρύδας στα μαλλιά μου και τα πιάνω ψηλά σε ένα κότσο. Μετά από αυτό, δεν τα λούζω για κάποια 24ωρα. Φυσικά κάνω καθημερινά ντους, αλλά τα μαλλιά μου μπορεί να μην τα λούσω ακόμα και για 3 ημέρες. Έτσι το λάδι καρύδας εισχωρεί στην τρίχα και τη θρέφει, όσο αυτά είναι πιασμένα ψηλά. Όταν πλέον τα λούσω, η διαδικασία παίρνει αρκετή ώρα για να απομακρυνθεί τελείως το λάδι. Πρέπει πρώτα να τα πλύνεις καλά με νερό, μετά με σαμπουάν, μετά πάλι με νερό και μετά πάλι με σαμπουάν. Κάνεις τουλάχιστον 3 χέρια σαμπουάν ώστε να απομακρυνθεί εντελώς το λάδι καρύδας, ώστε μετά το τελευταίο ξέβγαλμα τα μαλλιά να είναι ανάλαφρα και καθόλου λιπαρά. Όταν τα στεγνώνεις εντυπωσιάζεσαι από το πόσο λαμπερά και ενυδατωμένα», εξηγεί, συμπληρώνοντας πως αυτό είναι και το αγαπημένο της μυστικό κατά της ψαλίδας.

Διαβάστε ακόμα: Tα 10+1 μυστικά της Jennifer Lopez για να δείχνει… 28 στα 48 της!

Keywords
Τυχαία Θέματα