Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 31/12

Tελευταία μέρα του 2021 σήμερα και παρόλο που οι περισσότεροι θα κάνουμε ρεβεγιόν στο σπίτι ή σε κάποιο σπίτι φίλων, αξίζει να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με ένα glam look ώστε να ξεκινήσουμε το νέο έτος με την καλύτερη διάθεση.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα άκρως γιορτινό outfit. Συγκεκριμένα η Φαίη μας φόρεσε ένα κατακόκκινο μίνι πλεκτό φόρεμα με τονισμένους ώμους.

Το

look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε έντονη κόκκινη απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χαλαρoύς κυματισμούς πιάνοντας τα μισά μαλλιά ψηλά.

Το Fashion tip της ημέρας: Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που αγαπάμε ιδιαίτερα φέτος στις γιορτές και είτε μείνεις στο σπίτι σήμερα είτε αποφασίσεις να βγεις επίλεξέ το και κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω σου. Άλλωστε λένε πως το κόκκινο χρώμα την πρωτοχρονιά φέρνει τύχη για τη νέα χρονιά.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 30/12!

Keywords
Τυχαία Θέματα