Αυτοί είναι οι 6 celebrities που επηρέασαν το χώρο της ομορφιάς το 2021!

Δημιουργούν τάσεις, ανεβάζουν και κατεβάζουν brands, αποσπούν άπειρα εκατοντάδες likes και φυσικά βγάζουν πολλά λεφτά.

Παρότι το τελευταίο δεν αφορά και πάρα πολύ το κομμάτι της ομορφιάς, είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι που επηρέασαν πιο δυναμικά και δραστικά τον χώρο της ομορφιάς για το 2021 είναι και αυτοί που ξεχωρίζουν στον επιχειρηματικό κόσμο.

Πάμε να τα δούμε όλα ένα προς ένα:

Kim Kardashian

Δεν επηρέασε και πάρα πολύ δυναμικά αυτό το έτος με τις επιλογές της στο κομμάτι της ομορφιάς,

γιατί όλος ο κόσμος ασχολούνταν με το γεγονός ότι πλέον δεν κυκλοφορούσε καλλυντικά.

Μετά το διαζύγιο της με τον Kanye West, η ίδια κατήργησε το KKW Beauty, το beauty brand που είχε δημιουργήσει και είχε μάλιστα τα αρχικά του ονόματος της -συμπεριλαμβανομένου αυτού και του πρώην συζύγου της, αναφέροντας ότι θα επανακυκλοφορήσει με νέες συνθέσεις και ίσως νέο όνομα(;). Ποιος ξέρει;

Πάντως είναι τέλειο να είσαι στο spotlight ακόμα και όταν δεν κάνεις τίποτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Mario Dedivanovic

Δεν το λέμε εμείς αλλά μας φάνηκε αρκετά μη τυχαίο το γεγονός ότι ο προσωπικός makeup artist της Kim κυκλοφόρησε την δική του σειρά καλλυντικών το έτος που εκείνη αποφάσισε να αποτραβηχτεί.

Όπως και να έχει, γιατί στόχος δεν είναι να μιλήσουμε για beauty συνωμοσίες, ο ίδιος αυτή τη στιγμή θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους makeup artists και τα καλλυντικά που δημιούργησε μοσχοπουλάνε σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, σημαντικό είναι να πούμε ότι η ποιότητα τους είναι απίστευτη και η παλέτα των χειλιών που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις άπειρους συνδυασμούς κραγιόν είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα προϊόντα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον χώρο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Kylie Jenner

Ίσως βαρέθηκες να μιλάμε συνέχεια για την ίδια οικογένεια και όλα τα μέλη της, αλλά η Kylie Jenner δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα αφού εδώ και αρκετά χρόνια και με την εταιρεία καλλυντικών που έχει δημιουργήσει, έχει φέρει τα πάνω κάτω στο κομμάτι της ομορφιάς.

Φέτος έκανε κι αυτή ένα βήμα πίσω, επαναλανσάροντας τα Kylie beauty Cosmetics. Βέβαια, οι haters έσπευσαν να την κρίνουν αναφέροντας ότι στην πραγματικότητα οι αλλαγές που έκανε ήταν ελάχιστες και το μόνο που ήθελε είναι να τραβήξει και πάλι επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Ότι και να λένε το μόνο σίγουρο είναι ότι το πέτυχε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Zendaya

Δεν έχει δική της εταιρία με καλλυντικά, δεν έκανε ένα βήμα πίσω, δεν τα είχε με κανέναν που την έκανε γνωστή και γι αυτό την αγαπάμε λίγο παραπάνω από όλους όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη λίστα που αναφέρουμε.

Μιλάμε λοιπόν για μία νεαρή ηθοποιό που σε κάθε της εμφάνιση έκανε πάταγο. Κάθε εμφάνισή της ήταν διαφορετική, κάθε εμφάνισή της ήταν αξία για πάρα πολλές φωτογραφίες, κάθε εμφάνισή της αναλύονταν έπειτα από διάφορα άρθρα και θεωρούνταν το απόλυτο πρότυπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zendaya || fanpage (@zendaya_edits1996)

Dua Lipa

Είναι ένα νεαρό πρότυπο που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο για τα τραγούδια της αλλά και για τις εμφανίσεις της που είναι πάντα ιδιαίτερα προσεγμένες και απόλυτα εναρμονισμένες στην ηλικία της.

Συγκεκριμένα, η εμφάνισή της στο iHeartRadio Music Festival με το bejeweled cat-eye μακιγιάζ της, δημιουργία της Samantha Lau, και του voluminous χτενίσματός της δια χειρός Chris Appleton, θεωρείται από τις top glam στιγμές του έτους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Jennifer Lopez

Δεν είναι ένα πρότυπο ομορφιάς μόνο γι’ αυτό το έτος, είναι εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό το έτος όμως απέδειξε δύο πράγματα.

Aφενός ότι δεν φοβάται να εμφανιστεί δημόσια χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πόση αυτοπεποίθηση διαθέτει και αφετέρου ότι αν θέλεις να έχεις ζουμερά χείλη, δεν χρειάζεται να τα αποκτήσεις με παρεμβατικές μεθόδους, αλλά ένα μολύβι χειλιών αρκεί!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

H Kim Kardashian είναι το Fashion Icon του 2021- Δες τι φόρεσε στην απονομή των βραβείων

Έχετε ξετρελαθεί με τους ανάλαφρους κυματισμούς της “Emily in Paris”; Δείτε πως θα τους αποκτήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα