Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/10

Τα παστέλ ρούχα που μπήκαν… με φόρα στη στη ζωή μας την προηγούμενη Άνοιξη, εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν. Αν ακόμα δεν έχετε κάποια στην γκαρνταρόμπα σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αφού σύντομα θα αρχίσουν οι μίνι εκπτώσεις και θα βρείτε πολλά κομμάτια στην αγορά σε σούπερ οικονομικές τιμές -αυτό άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο των περισσότερών μας; Γενικά δεν θα πρέπει να φοβάστε καθόλου τις ζαχαρωτές αποχρώσεις της μόδας, αφού ταιριάζουν τέλεια σε κάθε στυλ,

είτε το δικό σας είναι ρομαντικό, είτε πιο boho chic, είτε ροκ. Εξάλλου, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές όλα έχουν να κάνουν με το κατάλληλο styling.

Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα παστέλ φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, σατέν, μίνι, με ζώνη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες πουά γόβες με αυτάκια στο πίσω μέρος, Bilero.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους μκαι ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα την παστέλ τάση αγαπημένες fashion bloggers, celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα αλλά και σχεδιαστές που το ανέβασαν στις πασαρέλες τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία;

Ian West – PA Images/Getty Images/Ideal Image

Ekrem Serif Egeli/Getty Images/Ideal Image

Zhijian Liu/Getty Images/Ideal Image

Jon Kopaloff/Getty Images/Ideal Image

Shannon Finney/Getty Images/Ideal Image

Marc Mueller/Getty Images/Ideal Image

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Arun Nevader/Getty Images/Ideal Image

Emma McIntyre/Getty Images/Ideal Image

David M. Benett/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/10

Keywords
Τυχαία Θέματα