Τα ωραιότερα σκούρα κραγιόν που μπορείτε να φορέσετε από σήμερα κιόλας

Το σκούρο χρώμα στα χείλη είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Και όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει το μαύρο κραγιόν το είδαμε στις πασαρέλες της Άνοιξης αποδεικνύοντας πως τελικά δεν έχει εποχή. Οι make up artists  αλλά και οι διάσημες φίλες-πελάτισσες τους λατρεύουν τα σκούρα κραγιόν κι έχουν αρχίσει να τα υιοθετούν από τις αρχές κιόλας του φθινοπώρου. 

Εσείς; Αν δεν το έχετε τολμήσει ακόμη έχουμε να σας πούμε ότι ήρθε πλέον η ώρα. Νοέμβριος έρχεται και πρέπει να προετοιμαστείτε και να ανανεωθείτε, κι ας μην σας βοηθά ο καιρός

που είναι ακόμη τέλειος. Το σκούρο κραγιόν είτε έχει κόκκινη, είτε μοβ, είτε καφέ απόχρωση χαρίζει μια γοητευτική πινελιά στο μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα στις βραδινές σας εξόδους. Δεν είναι απαγορευτικό για το πρωί αλλά εμείς δεν σας το προτείνουμε. Στο φως του ήλιου δείχνει ακόμη πιο σκοτεινό οπότε καλύτερα να το αποφύγετε.

Όσο αφορά το συνδυασμό έχετε αρκετές εναλλακτικές. Μπορείτε αν έχετε άγριες διαθέσεις να δημιουργήσετε ένα smoky eye look στους ίδιους τόνους με το κραγιόν. Αν πάλι θέλετε να δώσετε έμφαση στα χείλη κρατήστε τα μάτια λαμπερά με μια χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνία και δύο στρώσεις μάσκαρα. Ή να δημιουργήσετε την ωραιότερη αντίθεση φορώντας μια γαλάζια σκιά όπως είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Max Mara. Φυσικά υπάρχει πάντα και το κλασικό μαύρο eyeliner που θα σας χαρίσει ένα retro look που ξέρουμε πως αγαπάτε πολύ.

Photo: Pietro D’aprano/Getty Images/Ideal Image

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα σκούρα κραγιόν. Εσείς απλά πρέπει να επιλέξετε εκείνο που θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας.

Rouge Dior Ultra Care Lipstick No 989: Με έλαια από λουλούδια που χαρίζει απαλότητα και έξτρα λάμψη στα χείλη.

Tom Ford Satin Matte Lip Colour, Narcissique: Σε απόχρωση blackberry που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Chanel Rouge Allure Velvet Extreme, Muted Fuchsia: Σκούρο ροζ με ψυχρούς υποτόνους και βελούδινο φινίρισμα.

MAC Lipstick, Antique Velvet: Η καφέ απόχρωση που έρχεται απευθείας από τα 90’s

Smashbox Be Legendary Lipstick, Witchy: Μια απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο κόκκινο και το καφέ. Κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας

Kat Von D Studded Kiss Creme, Nahz Fur Atoo: Γλυκό, σκούρο καφέ-κόκκινο που θα λατρέψετε αν αγαπάτε το retro look.

Κεντρική photo: Pietro D’aprano/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το beauty look της Saoirse Ronan που επιβάλλεται να αντιγράψετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα