Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το Playsuit, την ολόσωμη φόρμα -σορτς που ανήκει στα κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε μια από εσάς στη γκαρνταρόμπα της, ανεξάρτητα από το προσωπικό σας στιλ, αφού η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά, σε μοτίβα, γραμμές και χρώματα είναι μεγάλη κι έτσι θα βρείτε σίγουρα το σχέδιο που ταιριάζει σε εσάς. Αν το κάνετε τώρα θα τη βρείτε σε σούπερ οικονομική τιμή, αφού όπως γνωρίζετε διανύουμε περίοδο εκπτώσεων.

Σε αυτό

έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας BSB, ένα μαύρο playsuit, μίνι, που δίνει την εντύπωση φορέματος.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κίτρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα με snake print, Jessica Simpson από τα καταστήματα Haralas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα ίσια μαλλιά της με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω και τη χωρίστρα στη μέση.

Τα ολόσωμα μαύρα σορτς είναι χωρίς καμία αμφιβολία από τα πιο αγαπημένα των celebrities που λατρεύουμε, των fashion bloggers που παρακολουθούμε συχνά και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα, ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα που έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα και σας τις παρουσιάζουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Andrew Toth / Getty Images/ Ideal Image

Jaimi Chisholm / Getty Images/ Ideal Image

Andreas Rentz / Getty Images/ Ideal Image

Gotham / Getty Images/ Ideal Image

Daniele Venturelli / Getty Images/ Ideal Image

Roy Rochlin / Getty Images/ Ideal Image

Jason Mendez / Getty Images/ Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/1

Keywords
Τυχαία Θέματα