Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/2

Το ανδρόγυνο στυλ εξακολουθεί να αποτελεί και αυτή τη σεζόν μεγάλο trend. Απευθύνεται στις γυναίκες εκείνες που είναι δυναμικές, έχουν αυτοπεποίθηση, πατούν γερά στα πόδια τους και ξέρουν να προβάλουν τη θηλυκότητά τους επιλέγοντας να φορέσουν όχι το αυτονόητο και εύκολο, ένα sexy δηλαδή μίνι φόρεμα, αλλά ένα κοστούμι.

Στην αγορά θα βρείτε πολλά, σε διάφορα χρώματα, από basic, μέχρι έντονα. Για τώρα όμως εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα all time classic

λευκό κοστούμι, όπως ακριβώς έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρωινό -οτιδήποτε άλλο είναι απλά συμβιβασμός. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό κοστούμι από την εταιρεία Mind Matter, συνδυασμένο με ένα σομόν lingerie top.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με mule ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες με λοξό δέσιμο σε ασημί χρώμα Mark Milan και μενταγιόν σε ροζ χρυσό με ασημί πετρούλες Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις χάλκινες αποχρώσεις και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/2

Keywords
Τυχαία Θέματα