Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/9

Αχ, αυτό το denim παντελόνι. Μια από τις πιο σταθερές αξίες στον γρήγορα ανακυκλώσιμο χώρο της μόδας. Ό,τι κι αν γίνει, ανεξάρτητα από τις τάσεις που θα επιβάλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές, αυτό θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα outfit σας.

Σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορείτε να το φορέσετε τώρα για να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα και να του δώσετε έξτρα… πολυτέλεια, παίρνοντας έμπνευση από την εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό. την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ξεβαμμένο denim το οποίο συνδύασε με ένα λευκό cropped top από δαντέλα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές cowboy boots, με μύτη και τετράγωνο τακούνι.

Ναι, είναι αυτές που τις φορέσατε και τις προηγούμενες σεζόν και εξακολουθείτε να τις αγαπάτε και να περιμένετε πότε θα κατέβει η θερμοκρασία για να τις σετάρετε με νέα σας outfit.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κατακόκκινα χείλη.

Γιατί όπως έχει πει και η Coco Chanel, “Αν είσαι στεναχωρημένη, βάλε λίγο ακόμη κραγιόν και… Επίθεση!”

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε ίσια μαλλιά τα οποία χτένισε προς τα πίσω, δίνοντάς τους το εφέ του wet look.

Πώς μπορείτε να τα.. αποκτήσετε κι εσείς πανεύκολα; Εφαρμόστε προϊόντα styling, στεγνώστε τα με ένα σεσουάρ αν βιάζεστε -αλλιώς δώστε τους χρόνο- και είστε έτοιμες.

Το Fashion Tip της Ημέρας: Αν δεν σας αρέσει η… υπερέκθεση, αφήστε μόνο στο φως την περιοχή της κοιλιάς σας και… ντύστε το υπόλοιπο σώμα σας.

Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε και η Φαίη για να έχει την απόλυτη ισορροπία στην εμφάνισή της.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 20-24/9!

Keywords
Τυχαία Θέματα