Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν έχω την ευτυχία να είμαι κοντά στο μεγάλωμα της κόρης μου»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» με αφορμή τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και το σίριαλ ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά του. Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι πατέρας δύο παιδιών, ενός 15χρονου αγοριού και ενός 5χρονου κοριτσιού.

Όσον αφορά στον γιο του που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, ο ηθοποιός

δήλωσε: «Ο γιος μου είναι 15. Παίζουμε μπάσκετ μαζί. Νομίζω η σχέση μας είναι καλή. Είναι σε διαδικασία για την επανάσταση. Είναι ένα τρυφερό παιδί με πάρα πολλές ευαισθησίες, με πολλές δεξιότητες, οπότε μια χαρά θα του πάνε τα πράγματα».

Μιλώντας για την κόρη του, ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε ότι δεν έχει την τύχη να βρίσκεται κοντά στο μεγάλωμά της: «Η πεντάχρονη πριγκίπισσα μου μεγαλώνει όμορφα και εκείνη. Θα πάει νηπιαγωγείο φέτος. Επειδή δεν έχω την ευτυχία να είμαι κοντά στο μεγάλωμα της, ούτως ή άλλως υπάρχει μία διαφορά. Σαφώς και στο δεύτερο παιδί έχουμε την εμπειρία του πρώτου. Δηλαδή λάθη που έχουμε κάνει δεν τα επαναλαμβάνουμε, ωστόσο κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έτσι η υποχρέωση του γονιού είναι να προσπαθήσει να προσεγγίσει τον τρόπο του παιδιού και όχι να μείνει σε έναν τρόπο που είναι γραμμένος σαν κανόνας».

Στην ερώτηση, αν θα ήθελε τα παιδιά του να ασχοληθούν με την υποκριτική, ο ηθοποιός τόνισε: «Αν τα παιδιά μου θέλουν να ασχοληθούν με την ηθοποιία, δεν έχω δικαίωμα να τους το απαγορεύσω ούτε και να τα παροτρύνω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Λάλος: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγο και την κόρη του

GNTM – Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ήταν σοκ η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά» – Τι είπε για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Επική στιγμή στο Πρω1νό – Η Φαίη μας προσπάθησε να γυρίσει το φαγητό, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε

Keywords
Τυχαία Θέματα