Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/12

Οι παγιέτες είναι από τα πιο αγαπημένα υλικά της μόδας για αυτή τη σεζόν, αφού στολίζουν ρούχα και αξεσουάρ και σας προτείνουμε να τις έχετε όλες στην γκαρνταρόμπα σας. Ναι, πια μπορείτε να τις φοράτε παντού, όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις, πάντα με τους κατάλληλους συνδυασμούς, αφού δεν είναι μόνο για τα γιορτινά ρεβεγιόν, όπως πιστεύατε όλες λίγο καιρό πριν.

Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα λευκό μεταξωτό μακρυμάνικο πουκάμισο με δέσιμο στο λαιμό και μια ροδακινί μίνι φούστα με παγιέτες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, σε ροζ gold, δερμάτινες που δένουν με λουράκια διακοσμημένα με τρουκς, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το μαύρο μολύβι στα μάτια της εταιρείας YSL, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Natural Matte Silky Blusher, Pure Blush, No 13 της Seventeen και στα χείλη το κραγιόν Beauty Is Life, No 01c της Make Me Up Cosmetics.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαμηλό pony tail με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλα τα looks, καθημερινά και επίσημα.

Οι φούστες με παγιέτες είναι από τις πιο αγαπημένες των celebrities που ξεχωρίζουμε για τις εμφανίσεις τους αλλά και των fashion bloggers που παρακολουθούμε στενά.

Δείτε πως τις έχουν φορέσει κατά καιρούς, τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στις καθημερινές τους εμφανίσεις και εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Ποια πρόταση από τις παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα την υιοθετούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/12

Keywords
Τυχαία Θέματα