Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/9

Η Φαίη μας την τρίτη ημέρα αυτή της εβδομάδας στον τηλεοπτικό αέρα, εμφανίστηκε στο Πρω1νού με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, μαύρο με ενδιαφέρον print, μικρά πουά σε κροκί – αποτελεί μια από τις πιο δυνατές αποχρώσεις της σεζόν- που δίνει την εντύπωση φορέματος, αλλά αποτελείται από δυο κομμάτια και διαφορετικό χτένισμα.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1

με μια μπλούζα με δέσιμο στο λαιμό -μπορείτε να κάνετε έναν χαλαρό κόμπο και να μοιάζει με γραβάτα, ή έναν φιόγκο- και φαρδιά μακριά μανίκια και μια ψηλόμεση μίνι φούστα με ζώνη στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες καστόρινες ψηλοτάκουνες μπότες με σούρα, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το ρουζ Harmony της MAC που χρησιμοποιήθηκε και ως σκιά, τις βλεφαρίδες Wispies Studio Effects της Ardell, το highlighter Mary – Lou Manizer από την εταιρεία The Balm και στα χείλη τα δύο κραγιόν Pure Zen της MAC και Artistic Holiday Metal No 02 της Kiko Milano.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα χαμηλό ponytail στο οποίο πρόσθεσε μια μαύρη κορδέλα – σας έχουμε πει πολλές φορές πως είναι μεγάλη τάση και σας προτείνουμε να την χρησιμοποιείτε κι εσείς στα χτενίσματά σας, για να σας δώσει μια τέλεια, κοριτσίστικη νότα.

Δες στις φωτογραφίες που ακολουθούν μια σειρά από μοναδικούς τρόπους για να φορέσεις κι εσύ την κορδέλα στα μαλλιά σου:

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/9

Keywords
Τυχαία Θέματα