Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο Πρω1νό: “Δεν ξέρω γιατί η ΕΡΤ δεν προέβαλε το πόσο καλά πήγε η εκπομπή μου”

Η κάμερα του Πρω1νού βρέθηκε στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες». Ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή που παρουσίαζε στην ΕΡΤ.

«Δεν ξέρω γιατί η ΕΡΤ δεν προέβαλε το πόσο καλά πήγε η εκπομπή μου. Έχουν μια άλλη αντίληψη για την επικοινωνία, δεν έστειλαν δελτίο τύπου. Δεν πήγαινε κάθε φορά καλά, αλλά όταν έφθασε 20% και έκανε

ένα μέσο όρο 7 και 8 και 10 ήταν μεγάλη υπόθεση. Να ήταν το μόνο άδικο σε αυτή τη ζωή…», ανέφερε.

Να σας θυμίσουμε πως σε παλαιότερες δηλώσεις του, είχε αποκαλύψει πως η εκπομπή του έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, χωρίς όμως να το αναφέρει κάποιος: «Η ΕΡΤ μου επέτρεψε να κάνω μία σατιρική εκπομπή χωρίς καμία παρεμβατικότητα, ενώ άλλα ιδιωτικά κανάλια μου είπαν να χτυπήσω εκεί… Και να ήθελα να χτυπήσω εκεί, που μου συνεστήθει δε θα το έκανα ποτέ καθοδηγούμενος… Έκανα μία εκπομπή η οποία είχε μεγάλη τηλεθέαση και κανείς δεν το ανέφερε, έφθασε έως το 20%… δεν ξέρω γιατί δεν το είπαν…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί: “Παίρνεις φάρμακα, έχεις ζαλάδες, κάνεις ενέσεις”

Keywords
Τυχαία Θέματα