10+1 looks που μπορείς να φορέσεις στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινάει η 23η Athens Xclusive Designers Week (Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας) και ανυπομονούμε να απολαύσουμε για μια ακόμα σεζόν τα shows των αγαπημένων μας σχεδιαστών! Όλες οι fashion bloggers, fashionistas και celebrities που αγαπάνε τη μόδα θα βρεθούν στην Εβδομάδα Μόδας που πραγματοποιείται και φέτος στο Ζάππειο

Μέγαρο.

Η πασίγνωστη fashion blogger, Leonie Hanne, μας δείχνει 11 looks που μπορούν άνετα να φορεθούν στην Εβδομάδα Μόδας και θα εντυπωσιάσουν τους πάντες!

#Total floral σύνολο και statement shoes

#Ασσύμετρη φούστα και γοβάκια μπαλαρίνας που αποτελούν την πιο hot τάση της σεζόν

#Θες να φορέσεις τζιν; Κάν’το με στιλ! Τα παπούτσια με φιόγκους είναι must!

#Ένα statement jacket θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση! Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη!

#Βάλε χρώμα και μην κολλάς σε τίποτα. Δείξε το πραγματικό σου στιλ και ντύσου έτσι ώστε να αρέσεις πρώτα από όλα σε σένα!

#Αν θες κάτι πιο τολμηρό, τόλμησε να φορέσεις ένα διαφανές φόρεμα! Αποτελεί huge trend της σεζόν και στις εβδομάδες μόδας του εξωτερικού πολλές bloggers το τίμησαν…

#Θες κάτι πιο casual; Φόρεσε τα αγαπημένα σου sneakers συνδυασμένα με ένα vintage floral φόρεμα και bomber jacket.

#Aν πας στην εβδομάδα μόδας αμέσως μετά τη δουλειά τότε μπορείς να επιλέξεις ένα φλατ παπούτσι και να το συνδυάσεις με ένα κομψό πανωφόρι.

#Ένα μίνι φόρεμα με ένα δερμάτινο jacket και μποτίνια είναι το ιδανικό look για την εβδομάδα μόδας!

#Τόλμησε να φορέσεις το τσαντάκι μέσης πάνω από ένα κομψό blazer.

#Φόρεσε τις over-the-knee μπότες σου για μια τελευταία φορά! Ο καιρός στο επιτρέπει…

Keywords
Τυχαία Θέματα