Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/1

Μπορεί σήμερα ο καιρός να μην είναι καλός, να βρέχει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να έχει κρύο, όμως το μυαλό όλων μας είναι στην Άνοιξη που σε λίγο καιρό θα κάνει την εμφάνισή της και όλα θα… γίνουν παρελθόν.

Και τι κάνουμε όταν θέλουμε να αλλάξουμε η διάθεσή μας και να ανέβει η ψυχολογία μας; Μα φυσικά επιλέγουμε έντονα χρώματα και παιχνιδιάρικα prints, όπως είναι το εμπριμέ, ένα από τα πιο θηλυκά ever.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης

η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion, από την καινούργια συλλογή. Πρόκειται για ένα μίνι βαμβακερό εμπριμέ φόρεμα, με τετράγωνο καρέ στο μπούστο και φουσκωτά μανίκια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια καφέ δερμάτινη ζώνη, Individual Leather Art και ένα ζευγάρι καφέ ψηλές σουέντ μπότες, με τετράγωνο τακούνι από τα καταστήματα Haralas. Αποτέλεσμα ένα υπέροχο 70’s look που εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα, χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/1

Keywords
Τυχαία Θέματα