Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/6

Το κοραλί είναι χωρίς καμία αμφιβολία το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Pantone Color. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επανδρώσετε την γκαρνταρόμπα σας με ρούχα και αξεσουάρ -όπως ξέρετε ταιριάζουν γάντι το Καλοκαίρι και έρχονται σε τέλεια αντίθεση με το ηλιοκαμένο δέρμα σας.

Σε αυτό το χρώμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του

ΑΝΤ1 με ένα αμάνικο φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, κοραλί, 60’s, ανάλαφρο, μεσάτο, με V ντοκολτέ και κλος midi φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid και ένα ζευγάρι flat μαύρα δερμάτινα σανδάλια με δέσιμο στον αστράγαλο, haralas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, το Just A Pinch της MAC που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά και ως ρουζ και στα χείλη δυο κραγιόν, το Coral Bliss της MAC και το Neon Orange επίσης της MAC.

Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Το κοραλί φόρεμα είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά, τόσο σε επίσημες όσο και σε street style εμφανίσεις τους και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τα φορούσατε εύκολα κι εσείς και ποια σας αφήνουν τελείως μα τελείως αδιάφορες; Ε;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/8

Keywords
Τυχαία Θέματα