Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/2

Η Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion που δίνει την εντύπωση δύο κομματιών, ενός μαύρου T-shirt και μιας μπεζ φούστας με ζώνη. Και θέλησε να σας το κάνει δώρο. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο

που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες!

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και οι βλεφαρίδες Sweedlashes και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση, τον όγκο στην κορυφή και τις γυρισμένες άκρες προς τα μέσα.

Θέλετε να φορέσετε κι εσείς τα πέδιλά σας μέσα στο Χειμώνα αλλά δεν ξέρετε πως; Κανένα πρόβλημα. Σας έχουμε πέντε διαφορετικούς τρόπους για να το κάνετε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτόν που σας αρέσει περισσότερο.

#1. Ένα τρικ που πολλές γυναίκες συνηθίζουν να κάνουν είναι να δένουν τα κορδόνια από τα πέδιλά τους γύρω από το παντελόνι τους. Μάλιστα αυτό το τρικ έχει γίνει τάση και όλο και περισσότερες γυναίκες το υιοθετούν στο καθημερινό τους στιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Caroline Daur | Paris Much more on our new website: THESTREETVIBE.com Also at @thestreetvibecom @carodaur #style#fashion#moda#mode#paris#shoes#bag#stylist#stylish#autumn#trend#beautiful#jewelry#green#earrings#parisian#gold#parisianstyle#chic#trend#inspo#fashionblogger#inspo#styleinspo#fashionable#lifestyle#streetphotography#fashionphotography#potd#ootd#asafliberfrund

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Street Vibe (@thestreetvibe) στις 6 Οκτ, 2019 στις 7:59 πμ PDT

#2. Φόρεσε τα naked πέδιλά σου με ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και πουλόβερ όπως κάνει η fashionista της παρακάτω φωτογραφίας. Με αυτό το τρικ το look σου θα φανεί πιο σέξι από το να φόραγες ένα ζευγάρι μπότες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Leonie Hanne, Jeanette Madsen and Thora Valdimars | Paris Much more on our new website: THESTREETVIBE.com Also at @thestreetvibecom @leoniehanne @_jeanettemadsen_ @thora_valdimars #style#fashion#moda#mode#paris#shoes#bag#stylist#stylish#skirt#trend#beautiful#jewelry#colorful#elegant#bff#simplelook#chic#trend#inspo#mood#inspo#styleinspo#fashionable#lifestyle#streetphotography#fashionphotography#potd#ootd#asafliberfrund

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Street Vibe (@thestreetvibe) στις 30 Σεπ, 2019 στις 9:15 πμ PDT

#3. Τα mules είναι παπούτσια που δεν περιμέναμε να φοράμε αυτή την εποχή. Όμως οι influencers σε όλο τον κόσμο αποδεικνύουν πως αυτά τα παπούτσια είναι τα αγαπημένα μας για όλη τη χρονιά και όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tiffany Hsu | Milan Much more on our new website: THESTREETVIBE.com Also at @thestreetvibecom @handinfire @mytheresa.com #style#fashion#moda#mode#milan#shoes#minimaliststyle#bag#hair#autumn#elegant#trend#beautiful#jewelry#chic#simple#simplelook#mood#inspo#styleinspo#blue#jacket#fashionable#lifestyle#streetphotography#fashionphotography#potd#ootd#asafliberfrund

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Street Vibe (@thestreetvibe) στις 23 Σεπ, 2019 στις 12:10 μμ PDT

#4. Κάνε layering στα ρούχα σου για να παραμείνεις ζεστή σε κάθε θερμοκρασία αλλά άφησε εκτεθειμένα τα δάχτυλά σου φορώντας ένα σέξι ζευγάρι πέδιλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tine Andrea and Darja Barannik | Copenhagen Much more on our new website: THESTREETVIBE.com Also at @thestreetvibecom @tineandreaa @darjabarannik #style#streetstyle#fashion#street#moda#mode#copenhagen#loveit#shoes#bag#summer#stylist#simplelook#simple#nofilter#trend#beautiful#jewelry#bff#scandinavianstyle#scandinaviangirl#summerlook#fashionable#lifestyle#streetphotography#fashionphotography#potd#ootd#asafliberfrund

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Street Vibe (@thestreetvibe) στις 7 Αύγ, 2019 στις 2:31 πμ PDT

#5. Tέλος, φόρεσε τα αγαπημένα σου πέδιλα με ένα ζευγάρι κάλτσες ή καλτσάκια για τις πιο κρύες μέρες του χρόνου! Μπορείς είτε να επιλέξεις πιο χοντρά καλτσάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο ή να φορέσεις κάλτσες που είναι λεπτές και φτάνουν μέχρι το γόνατο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/2

Keywords
Τυχαία Θέματα