Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/1

Το πλεκτό αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Και αυτό φυσικά σας έχει κάνει χαρούμενες, αφού είναι βολική, πρακτική και ζεστή, αλλά ταυτόχρονα κομψή και γεμάτη φινέτσα. Στην αγορά θα βρείτε πολλές επιλογές για να την ακολούθησε πιστά, ανάμεσα σε παλτό, φορέματα και oversized μπλούζες.

Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο, πλεκτό, μίνι, ζιβάγκο φόρεμα με βολάν που ξεκινάει

από τον ώμο και καταλήγει στο μανίκι, από την εταιρεία Zini.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες μπότες Casadei από τον Καλογήρου, από πλεκτή κάλτσα -δαντέλα, μυτερές και ψηλοτάκουνες -για τις ανάγκες της φωτογραφίας η Φαίη πόζαρε με παλτό Zini και τσάντα Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας Bobbi Brown και πρωταγωνιστές τα γατίσια μάτια με σκούρα σκιά και σβήσιμο προς τα έξω, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα ροδαλά χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό και σφιχτό pony tail.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/1

Keywords
Τυχαία Θέματα