Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/4

Ξέρουμε πολύ καλά πως το ανδρόγυνο στυλ είναι από τα πιο αγαπημένα σας και είστε ιδιαίτερα χαρούμενες, αφού το βλέπετε τις τελευταίες σεζόν να πρωταγωνιστεί στο χώρο της μόδας. Σήμερα θα μιλήσουμε για το κοστούμι, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και με όλα τα αξεσουάρ σας -από τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, μέχρι και τα sneakers σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα της Μεγάλης

Εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με γαλάζιο κοστούμι από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα κλασικό σακάκι με κρίκο στο μπροστινό κούμπωμα και ένα cigarette παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκό T-shirt, επίσης της BSB και ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά με υπερυψωμένο πάτο, Superga.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighting Powder, Pink Glow της Bobbi Brown, το ρουζ Illuminating Bronzing Powder, Maui, επίσης της Bobbi Brown και στα χείλη το κραγιόν Beauty is Life, 01 c της Make Me Up Cosmetics.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Το κοστούμι είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς, σε επίσημες και καθημερινές εμφανίσεις τους και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τα φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνουν τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/4

Keywords
Τυχαία Θέματα