Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/11

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την πολυτέλεια του λευκού χρώματος, που ταιριάζει εκτός από το καλοκαίρι και το χειμώνα. Ναι, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ένα total white look κάτω από τον γκρίζο και μουντό καιρό.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας, επιλέγοντας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό ένα σύνολο Access που αποτελείται από λευκή μπλούζα με ζιβάγκο

με πιέτες που δένει με μια καρφίτσα στο λαιμό, συνδυασμένη με ένα λευκό στενό παντελόνι 3/4. Το look της ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα leopard booties Casadei από τον Καλογήρου και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας Bobbi Brown και πρωταγωνιστές τα έντονα τονισμένα μάτια σε καφέ και γκρι αποχρώσεις και τα γυαλιστερά χείλη στην απόχρωση του λευκόσαρκου ροδάκινου χρώμα.

Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος, της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ατημέλητο banana bun με όγκο, χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/11

Keywords
Τυχαία Θέματα