Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/2

Τα floral -λουλουδιασμένα ρούχα δεν είναι μόνο σήμα κατατεθέν της Άνοιξης, αλλά μπορούν να φορεθούν και μέσα στο Χειμώνα, κάνοντας την τέλεια αντίθεση με τον γκρίζο ουρανό.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα floral σύνολο από την εταιρεία

μόδας, Desiree Fashion, που αποτελείται από ένα κροπ τοπ με δέσιμο στο μπροστινό μέρος, φουσκωτό μανίκι και λάστιχο στο πίσω μέρος σε κανονική εφαρμογή και μια ψηλόμεση φούστα με δύο βολάν, κλείσιμο με φερμουάρ στο πίσω μέρος, σε κανονική εφαρμογή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα διάφανο μαύρο καλσόν IDER με μαύρη ραφή στο πίσω μέρος και ένα ζευγάρι μαύρα κροκό πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες και χοντρό τακούνι, Dukas.  

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ φούξια  χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω, 70’s φράντζα, όγκο στην κορυφή και τα διακόσμησε με μια κορδέλα με το ίδιο φλοράλ του συνόλου.

Τα αξεσουάρ εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη τάση και να απογειώνουν κάθε χτένισμα, γι’ αυτό και σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε αυτά, προτιμώντας εκείνα που είναι σε έντονα χρώμα ή έχουν παιχνιδιάρικο print.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/2

Keywords
Τυχαία Θέματα