Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/3

Το τζιν είναι χωρίς καμία αμφιβολία το παντελόνι που όλες οι γυναίκες φοράτε πολύ συχνά στην καθημερινότητά σας. Είναι casual, ταιριάζει με πολλά outfits και δίνει στιλ σε κάθε μας εμφάνιση.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από

την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα λευκό cropped top με δαντέλα και ένα mom jean σε γκρι απόχρωση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ με μπριγιάν Kessaris, μια ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner, οι βλεφαρίδες Sweedlashes και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, που τα έπιασε σε ένα updo, με πλεξούδα, χωρίστρα στη μέση και ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Δείτε παρακάτω πως φορούν τα αγαπημένα τους τζιν οι top influlencers και υιοθετήσετε το look που σας αρέσει περισσότερο στην καθημερινότητά σας.

#1. H Danielle Bernstein επιλέγει γκρι σκουρόχρωμο τζιν και το συνδυάζει με γκρι πουλόβερ και καφέ παπούτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

On set today, but this time I’m NOT the model.. can’t wait to show you guys!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Bernstein (@weworewhat) στις 23 Ιαν, 2020 στις 7:45 πμ PST

#2. H Negin Mirsalehi αγαπάει τα ανοιχτόχρωμα τζιν και συνήθως θα τη δεις να φοράει είτε μπλε είτε γκρι. Στο look της φωτογραφίας συνδυάζει το γκρι τζιν της με καφέ ρούχα και αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Last moments in Tokyo, I’ll miss this city! Wearing @songofstyle jacket and @grlfrnd jeans. @revolve #revolvearoundtheworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) στις 18 Ιαν, 2020 στις 9:51 πμ PST

#3. H Chiara Ferragni αγαπάει ιδιαίτερα το κλασικό τζιν χρώμα και το συνδυάζει με πουλόβερ, οversized φούτερ αλλά και crop tops. To κλασικό μπλε τζιν έχει επιστρέψει στη μόδα και θα το φορέσουμε πολύ όλο τον χειμώνα αλλά και την ερχόμενη άνοιξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Got a special hair treatment with @capellipantene today using the new hair biology line (swipe right to see the timelapse) You guys should try this new line too #HairBiology #Pantene #adv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 24 Ιαν, 2020 στις 10:07 πμ PST

#4. H Julie Sarinana είναι φαν των ανοιχτόχρωμων τζιν και τα επιλέγει συχνά, όπως και πολλές άλλες influencers. Μην φοβηθείς να τα φορέσεις ακόμα και τον χειμώνα με τα αγαπημένα σου πολυβεράκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Beachy hues. | Wearing @lacademie_ @revolve #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) στις 29 Ιαν, 2020 στις 9:39 πμ PST

#5. H Leonie Hanne είναι ακόμα μια instagrammer που έχει φέτος αδυναμία στο κλασικό μπλε χρώμα. Μάλιστα, η Leonie τολμάει και το συνδυάζει με ρούχα σε παρόμοιες μπλε αποχρώσεις, που επίσης είναι πολύ δημοφιλείς φέτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Full lewk snaps. Anzeige/Tag Credit tagged | @thestyleograph #loewe #prada #maisonmargiela #NinaRicci #paris #pfw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne) στις 28 Ιαν, 2020 στις 1:45 μμ PST

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24-28/2

Keywords
Τυχαία Θέματα