Δείτε τα χτενίσματα που κάνουν τα λεπτά μαλλιά να δείχνουν άψογα

Οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά ταλαιπωρούνται αρκετά αφού το χτένισμα τους λίγη ώρα μετά το φορμάρισμα εξαφανίζεται. Οι μπούκλες χαλαρώνουν ενώ για να παραμείνουν οι κότσοι και οι αλογοουρές στη θέση τους χρειάζονται άπειρα pins και σπρέι χτενίσματος. Και κάπως έτσι το μόνο που μπορείτε να κάνετε, αν ανήκετε στη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι να τα αφήσετε ελεύθερα χωρίς πολλά πολλά.

Επίσης, τα πολύ λεπτά μαλλιά πρέπει να είναι σχεδόν πάντα σχετικά κοντά μιας το μήκος τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο άτονα. Αυτό σημαίνει

πως το bob και lob είναι τα ιδανικά κουρέματα. Βέβαια είστε τυχερές μιας και πρόκειται για τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων σεζόν κι απ’ ότι φαίνεται θα είναι και τις επόμενες.

Οι hairstylists όμως που σας αγαπούν πολύ έχουν τις καλύτερες ιδέες για χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνες στο σπίτι και κάνουν τα λεπτά μαλλιά να δείχνουν άψογα.

Χωρίστρα στο πλάι με όγκο. Προηγουμένως θα πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει “layers” στο κούρεμα σας ώστε να παραμένει στη θέση του το χτένισμα για ώρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts) στις 9 Ιαν, 2020 στις 6:54 μμ PST

Κοντές, σπαστές αφέλειες: Ναι, είναι ένα χτένισμα που σας θυμίζει καλοκαίρι αλλά οι ειδικοί επιμένουν πως είναι τέλειο όλες τις εποχές του χρόνου. Θα χρειαστείτε μια κρέμα φορμαρίσματος και spray χτενίσματος για δυνατό κράτημα. Δουλεύετε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts) στις 26 Σεπ, 2019 στις 7:35 μμ PDT

Half up: Τα πιασμένα μαλλιά μισά-μισά δημιουργούν έξτρα όγκο στο κέντρο του κεφαλιού με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο πλούσια. Στολίστε τα με ένα chic αξεσουάρ και είστε έτοιμες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts) στις 5 Φεβ, 2020 στις 12:14 μμ PST

Απαλοί κυματισμοί: Θα χρειαστείτε το σίδερο για μπούκλες και ένα σπρέι φιξαρίσματος που θα απλώσετε στα νωπά μαλλιά σας. Σε αντίθεση με τις μπούκλες που χαλαρώνουν εύκολα όταν τα μαλλιά είναι λεπτά, οι κυματισμοί παραμένουν στη θέση τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts) στις 18 Ιαν, 2020 στις 9:47 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε γιατί το balayage δείχνει τέλειο στο bob σύμφωνα με τους hairstylists

Η πλεξούδα της Janelle Monae είναι ένα αριστούργημα και πρέπει να τη δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα