Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/9

Ξέρετε ποιο είναι η πιο hot απόχρωση της σεζόν; Η απάντηση είναι το λιλά. Γι’ αυτό άλλωστε και όταν βγαίνετε βόλτα στην αγορά αυτό το διάστημα βλέπετε όλες τις βιτρίνες να του έχουν δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, προτείνοντάς σας να το φορέσετε σε ένα μονοχρωματικό look από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία

μόδας, DK Style, ένα σύνολο που αποτελείται από μια cropped μπλούζα με φαρδιές τιράντες και μια μίνι ασύμμετρη φούστα -και τα δύο με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μενταγιόν σε ροζ χρυσό με ημιπολύτιμους λίθους, Imanoglou και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το σύνολο, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με up do -τα μισά δηλαδή πιασμένα σε ένα ponytail- με ατημέλητες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της. Ένα χτένισμα που μπορείτε να αντιγράψετε και εσείς πολύ εύκολα.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/9

Keywords
Τυχαία Θέματα