Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω λάβει εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς»

Με αφορμή την καταγγελία του Γιώργου Παράσχου, που αποκάλυψε ότι άγνωστος τον πλησίασε προκειμένου να του εκδώσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού έναντι χρηματικού ποσού, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή T-live. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό ενώ ανέφερε ότι έχει λάβει εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς.

«Δεν τον πλησίασε συνάδελφός μας, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος, εκτός

του καλλιτεχνικού χώρου και νομίζω το λάθος το δικό μου είναι ότι δεν κράτησα τα στοιχεία του. Ο Γιώργος Παράσχος ήταν μαζί με άλλους συναδέρφους μας και τον πλησίασε ένας άγνωστος άνθρωπος που το πρότεινε αυτό. Μου τα είπε ο ίδιος ο Γιώργος.

Τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος ο Γιώργος θα ενταχθεί στο ΣΕΗ γιατί πρέπει να μου καταθέσει όλο αυτό το περιστατικό και να το μεταφέρει εγγράφως. Αν συμβαίνει στα αλήθεια, τότε αυτό είναι μια εγκληματική ενέργεια», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε κι εμείς μεγάλο πρόβλημα με το θέμα εμβολιασμένων και μη και στους ηθοποιούς. Υπάρχουν πολύ που δεν θέλουν να εμβολιαστούν για τους δικούς τους λόγους. Προσωπικά έχω πάρει και ένα εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς και θα πρέπει να απαντήσω.

Θεωρούν ότι απομακρύνθηκαν από την παράσταση του Ηρωδείου, οι συντελεστές της οποίας έκαναν πρόβες σε δομή που ανήκει στο Σπίτι του Ηθοποιού, όπου εκεί είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για να μπορέσουν να γίνουν οι πρόβες».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Τζούλια Νόβα: Σήμερα ο γάμος της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο – Η φωτογραφία από τις ετοιμασίες

Χάρης Τζωρτζάκης: «Θα κάνουμε ταινία μικρού μήκους για τον χαμό του παιδιού μας»

Η Δανάη Μπάρκα αναστάστωσε το MEGA! Παραλίγο… πυρκαγιά στο καμαρίνι της – Έτρεχε με τα εσώρουχα στους διαδρόμους

Keywords
Τυχαία Θέματα