Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο hot trends της σεζόν, που είναι φυσικά οι επιρροές από τα τροπικά νησιά. Τα μπανανόφυλλα, τα φοινικόδεντρα αλλά και τα 3D τροπικά στοιχεία… ανέβηκαν στις πασαρέλες, κάνοντάς μας να ονειρευόμαστε τιρκουάζ νησιά, χρυσές αμμουδιές, ηλιοβασιλέματα, κοκτέιλ κ.α. Οι οίκοι μόδας που ασχολήθηκαν πιο εντατικά με το συγκεκριμένο trend, ήταν οι: Jacquemus, Isabel Marant και Michael Kors.

Σε

αυτό το… τροπικό κλίμα ενέδωσε σήμερα και η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Access, μίνι, με sixtes αναφορές, τρουακάρ μανίκια και μπανανόφυλλα σε λευκό με πράσινο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες Dukas και εντυπωσιακό My FF Rhodium Plated σταθερό βραχιόλι από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το τραβηγμένο eyliner προς τα έξω, τις βλεφαρίδες, τις γυαλάδες που έγιναν με το Glow Goals Highlighter Ofra Nikkie Tutorials και στα χείλη το κραγιόν της Shiseido, Rouge Coral Fire Topaz και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της προς τα μέσα με χωρίστρα στο πλάι και έξτρα όγκο χρησιμοποιώντας στη ρίζα το Rootful O6 της Redken.

Δείτε πως παρουσιάστηκε το trend στις πασαρέλες μέσα από τις δημιουργίες που ξεχωρίσαμε.

Fenty Puma, Rihanna

Gucci

Michael Kors

No. 21

Files a Papa

Elie Saab

Michael Kors

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/3

Keywords
Τυχαία Θέματα