«Την ξέκανε με ισχυρά ναρκωτικά»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Την ξέκανε με ισχυρά ναρκωτικά»Πέμπτη, Μάρτιος 22, 2018 - 17:12

❱❱ Ξέσπασε στη δίκη ο σύζυγος της Γεωργιανής για τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι τη σκότωσε

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας Ντιάνας Τσαμτσίδη συγκλόνισε χθες με την κατάθεσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, στη δίκη του 39χρονου αγγειοχειρουργού του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την άτυχη μητέρα τριών παιδιών

κατά τη διάρκεια μικροεπέμβασης για την αφαίρεση κιρσών και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της σε έναν γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής!

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης μεσίτριας ανέφερε συντετριμμένος ότι σκοπός του 39χρονου γιατρού ήταν να «ξεκάνει» τη γυναίκα του χορηγώντας της ισχυρότατα ναρκωτικά! Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος προσπάθησε να τον παγιδεύσει και να φορτώσει πάνω του το έγκλημα!

«Οταν μίλησα με τον αγγειοχειρουργό, ήταν ψυχραιμότατος, ευγενικός και είπε ότι είχε ραντεβού με την Ντιάνα, αλλά δεν ήρθε...» είπε ο σύζυγος της άτυχης Γεωργιανής και συμπλήρωσε: «Μου είπε, μάλιστα, ότι την άκουσε φοβισμένη. Αυτό με αποπροσανατόλισε. Εβαλα εργολάβους να ανοίγουν σπίτια, μήπως είναι μέσα και έγινε κάτι με κάποιον υποψήφιο αγοραστή- πελάτη της από το μεσιτικό»! Στη συνέχεια περιέγραψε πώς ένιωσε όταν οι υποψίες άρχισαν να πέφτουν πάνω του: «Εζησα ένα δεύτερο δράμα, όταν ο γιατρός άρχισε να τα ρίχνει σε μένα. Είπε στην απολογία του ότι ήμουν ο μοναδικός που είχα κίνητρο να της κάνω κακό! Είχα χάσει τη γυναίκα μου, είχαμε χάσει τη μητέρα μας και έβλεπα τους γείτονες να με κοιτάζουν και να απομακρύνονται. Αυτό με τσάκισε!» ανέφερε ο μάρτυρας δηλώνοντας πεπεισμένος ότι ο 39χρονος αγγειοχειρουργός ήθελε να δολοφονήσει τη σύζυγό του: «Τη σκότωσε με ισχυρότατα ναρκωτικά που, αν είναι αναγκαίο, δίνονται μόνο από ειδικό αναισθησιολόγο. Η επέμβαση ήταν πρόσχημα, ήθελε να την ξεκάνει! Δεν ξέρω γιατί, να δείτε τον ψυχισμό του» τόνισε και εξομολογήθηκε ότι η σύζυγός του ήταν ένας άγγελος και την εμπιστευόταν τυφλά, παρά το γεγονός ότι ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα!

Χθες κατέθεσε και ένας αστυνομικός, ο οποίος ανέφερε ότι ο αγγειοχειρουργός είχε μεταφέρει την Ντιάνα σε πτέρυγα του νοσοκομείου που δεν χρησιμοποιείται, είναι σκοτεινή, βρόμικη και ακατάλληλη για να νοσηλευτεί ασθενής. Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του δήλωσε αθώος και απέδωσε τον θάνατο της γυναίκας σε ιατρικό λάθος.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα