Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/2

To λευκό πουκάμισο είναι χωρίς καμία αμφιβολία διαχρονικό και κομμάτι επένδυση και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με τα πάντα. Γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, όπως ακριβώς και το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται

από ένα λευκό πουκάμισο που έχει μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια, αφού κλείνει στο λαιμό με ένα κουμπί με στρας και ένα γκρι καρό κολάν διακοσμημένο με δυο λευκές ρίγες στο πλάι, η μία λευκή και η άλλη κόκκινη -ναι, παραπέμπει στο athleisure, μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας, όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με χιαστί δέσιμο, Dukas – για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με σακάκι Zini και τσάντα Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις χρυσές σκιές στα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα berry lips και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail.

Το fashion tip της ημέρας: Το λευκό πουκάμισό σας θα πρέπει να είναι από πολύ καλό ύφασμα, για να συμβαδίζει με τον τρόπο αυτό η ποιότητά του με το διαχρονικό του στυλ.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/2

Keywords
Τυχαία Θέματα