Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/10

Το πιο αγαπημένο, βολικό, άνετο και εύκολο ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας που ταιριάζει με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, είναι φυσικά το τζιν παντελόνι. Σήμερα θα μιλήσουμε για το μαύρο skinny που όλες θα πρέπει να έχετε και θα σας δείξουμε πως το φόρεσε η Φαίη μας στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB

που αποτελείται από ένα μπεζ- ασημί φανελάκι rib, συνδυασμένο με ένα μαύρο με ένα μαύρο skinny τζιν ελαφρώς ξεβαμμένο και μια μαύρη ζώνη με διπλή αγκράφα που παραπέμπει στο western style.

Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καστόρινα ψηλοτάκουνα booties σε μαύρο χρώμα, με χιαστί δερμάτινο σχέδιο και διακοσμημένα με τρουκς, Mark Milan και ένα διπλό κολιέ, σε ασημί και χρυσό, από το κατάστημα Funky Jewel που βρίσκεται στη Γλυφάδα.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές σε όλο το καπάκι της σκιές από την παλέτα Daring By Day Eye & Cheek Colour Palette από την εταιρεία Laura Mercier και στο κέντρο για λάμψη υγρή χρυσή σκιά LASplash Cosmetics, τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effect της Ardell, το highlighter Nikkie Tutorials X Ofra, το κραγιόν Creme D Nude της MAC και από πάνω το lip gloss Venice της Milani.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ψηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

Παρακάτω σας έχουμε δέκα τρόπους για να φορέσετε το μαύρο skinny τζιν σας, ακολουθώντας το παράδειγμα αγαπημένων celebrities και bloggers που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους;

Θα επιλέξετε ένα μαύρο biker jacket, ή ένα μπεζ trench coat; Ένα πουκάμισο, ένα T-shirt, ή ένα λεπτό ριγέ πουλοβεράκι; Ψηλοτάκουνες γόβες, booties, μπλααρίνες ή oxford shoes;

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τις επόμενές σας εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/10

Keywords
Τυχαία Θέματα