Θες χείλη γλυκά σαν σοκολάτα; Διάβασε ΕΔΩ!

Αν υπάρχει γυναίκα που μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα αλήθεια θέλω να την γνωρίσω γιατί δεν είναι απλά η εξαίρεση, είναι φαινόμενο. Η σοκολάτα δεν είναι είδος γλυκίσματος, είναι πάθος, είναι εμμονή και τρόπος ζωής.

Είναι εκείνο που αναζητάμε σε κάθε ευτυχισμένη ή δύσκολη στιγμή της ζωής μας. Είναι εκείνη που σπάνια θα μοιραστούμε ακόμα κι αν είμαστε οι πιο δοτικοί άνθρωποι του κόσμου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις 17 Οκτ, 2018 στις 1:24 μμ PDT

Συχνά γίνεται πηγή έμπνευσης και ειδικά φέτος το χρώμα της έγινε σκιά, blush, βερνίκι νυχιών, απόχρωση μαλλιών και κυρίως το trend της σεζόν στα χείλη. Όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος μας τύπος (με περισσότερο κακάο ή bitter) υπάρχει η αντίστοιχη απόχρωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο από τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς. Το πλούσιο και βαθύ χρώμα της χαρίζει ένα σοφιστικέ look που ταιριάζει στις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις.

Η L’Oreal Paris ακολουθώντας πάντα πιστά τα trends και γνωρίζοντας πολύ καλά τις μεγάλες αγάπες και επιθυμίες κάθε γυναίκας δημιούργησε μια σειρά από κραγιόν που ονομάζεται Les Chocolats Infallible Pro Matte Lipsticks.

Έχουν το λαχταριστό χρώμα και άρωμα (!) της σοκολάτας είναι ματ και η διάρκεια τους είναι σκέτη έκπληξη αφού αγγίζει τις 16 ώρες! Αυτό σημαίνει ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ τα χείλη μας θα έχουν την υφή που επιβάλλουν οι τάσεις και το άρωμα και χρώμα του πιο αγαπημένου μας γλυκού. Κι αν αυτό δεν λέγεται ευτυχία τότε τι;


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις 15 Οκτ, 2018 στις 7:53 πμ PDT

Και αν πιστεύετε ότι έχει μόνο 2-3 χρώματα, τα τυπικά που όλες γνωρίζουμε, κάνετε μέγα λάθος. Η σειρά αποτελείται από 12 αποχρώσεις ώστε να διαλέξουμε την αγαπημένη μας. Από nude μέχρι πολύ σκούρο καφέ και από βαθύ κόκκινο μέχρι chocolat με ένα ίχνος ροζ στη σύνθεση του, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις 13 Σεπ, 2018 στις 9:05 πμ PDT

Ειλικρινά δεν ξέρω αν γίνεται να επιλέξουμε μόνο μία απόχρωση, είναι σαν να σου λένε να πάρεις μόνο ένα κομμάτι σοκολάτα.

Διαβάστε ακόμη:

H Emma Stone με το νέο της κούρεμα είναι ακόμα πιο όμορφη

Η Bella Hadid μόλις αποκάλυψε το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας της

Keywords
Τυχαία Θέματα