Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το μαύρο χρώμα που είναι διαχρονικό, stylish και χωρίς καμία αμφιβολία η πιο safe επιλογή για να μην κάνετε κανένα λάθος στην εμφάνισή σας. Κάθε χρόνο, χειμώνα /καλοκαίρι, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις εμφανίσεις μας​.​

Αυτή τη σεζόν όμως σου προτείνουμε να αφήσεις στην άκρη -εντάξει, θα είναι για λίγο, μην ανησυχείτε- το απλό μαύρο μπλουζάκι σας και να επενδύσετε σε ρούχα με δαντέλες, τούλι, ιδιαίτερα κοψίματα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από το Beauty Collection που αποτελείται από ένα δαντελένιο body με έξω τους ώμους και την πλάτη και μια μίνι κλος φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες, Jeffrey Campbell.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της που έκαναν ελαφριά βαγκ, με τη χωρίστρα στο πλάι.

Το μαύρο χρώμα, από την κορυφή ως τα νύχια, είναι η πρώτη συνήθως επιλογή των αγαπημένων μας celebrities και fashion bloggers /influencers, τόσο για τις καθημερινής εμφανίσεις τους, όσο και για τις επίσημες.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 9 looks που έχουμε ξεχωρίσει το τελευταίο διάστημα. Δείτε τα όλα προσεκτικά και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) στις 20 Οκτ, 2020 στις 8:22 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid) στις 7 Μάρ, 2020 στις 5:25 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 14 Οκτ, 2019 στις 7:37 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 17 Σεπ, 2020 στις 5:42 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις 6 Ιαν, 2020 στις 11:50 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Keywords
Τυχαία Θέματα