Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/1

Αν σας αρέσει το βρετανικό στυλ, τότε χωρίς καμία αμφιβολία αυτή είναι η σεζόν σας. Το ταρτάν είναι το print που θα μας απασχολήσει όσο κανένα άλλο το χειμώνα που διανύουμε και ήδη σας έχουμε δείξει πολλές φορές πως μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα.

Είτε ένα κομμάτι, όπως παντελόνι, φούστα ή παλτό, φορεμένο με μονόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ για να κλέβει εκείνο την παράσταση, είτε συνδυασμένο με άλλο καρό για τις πιο τολμηρές,

ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των fashionistas.

Σε αυτό το κλασικό και αγαπημένο print έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο Zini που αποτελείται από σακάκι με φούστα -σορτς σε μπεζ και μαύρο καρό, συνδυασμένο με ένα μαύρο λεπτό ζωνάκι στη μέση.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με over the knee ψηλοτάκουνες δερμάτινες μαύρες μπότες, επίσης Zini και εντυπωσιακό μεταλλικό τσόκερ με διακοσμητικό κλειδί και καρδούλα από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τις ζεστές γήινες αποχρώσεις στα μάτια, το απαλό ροζ κραγιόν και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια ανάλαφρα κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/1

Keywords
Τυχαία Θέματα