Είμαι 44 και έχω πάει μόνο με έναν άντρα. Ήρθε η ώρα να το αλλάξω αυτό!

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το Λύκειο. Παντρευτήκαμε στα 20 μας, και πλέον κλείσαμε μαζί

24 χρόνια γάμου. Ήταν και παραμένει ο πρώτος και ο μοναδικός άντρας της ζωής μου. Κι από δω ξεκινάει το μεγάλο θέμα. Αδυνατώ να συμβιβαστώ με την ιδέα πως δεν θα υπάρξει άλλος άντρας στη ζωή μου, πως δεν θα γευτώ ένα αλλιώτικο φιλί, δεν θα με αγγίξουν άλλα χέρια. Από το καλοκαίρι που μας πέρασε, νιώθω ότι μου έχει γίνει εμμονή να γνωρίσω έναν άλλον άντρα, τον οποιοδήποτε. Ακόμα ακόμα και για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης στο σεξ για να μάθω αν είναι καλός εραστής ο άντρας μου ή όχι. Και σας ρωτώ ευθέως: να του το πω; Να κάνουμε κάποια συζήτηση; Κι αν ναι, πώς ακριβώς να του το πω; Δεν θέλω να χωρίσουμε απλώς έχω ανάγκη να…ανακαλύψω τον κόσμο. Εύχομαι να απαντήσετε στο μήνυμά μου αρκεί σας παρακαλώ να διατηρηθεί η ανωνυμία μου. Σταυρούλα.

Σταυρούλα μου, καταρχάς να σε διαβεβαιώσω -όπως ήδη έχει δει- πως η ανωνυμία διασφαλίστηκε μιας και γράψαμε διαφορετικό όνομα από το δικό σου, κάτι που συμβαίνει με τις περισσότερες φίλες μας. Τοποθεσίες,επαγγέλματα ή στοιχεία που θα μπορούσαν να “προδώσουν” την εχέμυθη αυτή επικοινωνία, παραλείπονται κατά τη δημοσίευση των μηνυμάτων. Στο θέμα μας όμως: Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τις επιθυμίες που σου ξυπνά το μεταβατικό ηλικιακά στάδιο που βρίσκεσαι. Μία γυναίκα μετά τα 40, είναι μία γυναίκα που επαναπροσδιορίζει τη ζωή της ορμονικά, σωματικά και ψυχολογικά. Η δική σου επιθυμία είναι ξεκάθαρα σαρκική. Θα ήταν πολύ πιο εύκολη η συζήτησή μας, αν είχες γνωρίσει έναν άλλον άντρα που θα σου ξυπνούσε αυτά τα ένστικτα. Εσύ απεναντίας ψάχνεις έναν “οποιοδήποτε” όπως έγραψες άντρα, προκειμένου να συγκρίνεις/γνωρίσεις/γευτείς κάτι διαφορετικό. Δεν χρειάζεται ξέρεις, να πάμε στην Αλάσκα για να μάθουμε ότι έχει κρύο! Θέλω να πω πως δεν χρειάζεσαι ένα μέτρο σύγκρισης για να καταλάβεις το βαρόμετρο της σεξουαλικής ζωή. Ή σε ικανοποιεί ο άντρας σου ή όχι. Ή νιώθεις ολοκληρωμένη μαζί του ή όχι. Το κατά πόσο είναι δεκτικός ο σύζυγός σου να γίνει ακροατής μίας τέτοιας σκέψης σου, το ξέρεις μόνο εσύ. Φαντάζομαι πως αν ήταν δεκτικός, θα είχατε κάνει την κουβέντα ήδη. Μην αφήσεις το σώμα σου να προσδιορίσει τα βήματά σου στη ζωή σου…Εμπιστεύσου καλύτερα αυτό που επιτάσσει η ψυχή.
Με εκτίμηση Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα