Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/3

Το λευκό πουκάμισο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα και πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας, ακριβώς όπως το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή που θα είναι πάντα επίκαιρο, ανεξάρτητα από τις τάσεις που κάθε σεζόν μας επιβάλλουν οι σχεδιαστές μόδας. Ναι, μπορείτε να το επιλέξετε όλες τις ώρες, όλες τις εποχές και να το συνδυάσετε με τα πάντα.

Σήμερα θα σας δείξουμε την πιο μοντέρνα και… αποκαλυπτική, αλλά τόσο chic εκδοχή του, φορώντας ένα cropped λευκό πουκάμισο και αφήνοντας εκτεθειμένο λίγο δέρμα, ακριβώς όπως έκανε και η Φαίη μας στο Πρω1νό.

Αναλυτικά καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας με ένα σύνολο από την Access που αποτελείται από ένα cropped λευκό πουκάμισο με δέσιμο στη μέση, μαζί με ένα ψηλόμεσο μπεζ παντελόνι σε στενή γραμμή (για να κερδίσετε το look κάντε κλικ ΕΔΩ).

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι αθλητικά Superga με πλατφόρμα 3/4 σε εκρού – χρυσή απόχρωση, ένα εντυπωσιακό My FF Rose Gold Plated Σταθερό Βραχιόλι από τη Folli Follie (για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε κάντε κλικ ΕΔΩ) και ένα μπεζ backpack επίσης από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νιηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο, στα μήλα το ρουζ Hot Mama της εταιρείας The Balm και στα χείλη το κραγιόν CRÈME D’NUDE της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα σγουρά μαλλιά της με όγκο και χωρίστρα στο πλάι.

Το Fashion Tip της ημέρας: Δείτε ακόμα 4 τέλειους τρόπους για να φορέσετε το λευκό πουκάμισό σας…

Με μαύρο δερμάτινο παντελόνι

Με floral φούστα

Με το κοστούμι σας

Με το mum jean σας

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/3

Keywords
Τυχαία Θέματα