Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/1

Το δέρμα, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Σήμερα θα σταθούμε στη μίνι μαύρη δερμάτινη φούστα, ένα κομμάτι που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ σε πολλές περιστάσεις και να το συνδυάσετε με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας. Αν δεν έχετε ακόμα κάποια στην κατοχή σας, ήρθε η ώρα να την αποκτήσετε σούπερ οικονομικά, αφού διανύουμε περίοδο εκπτώσεων.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό,

την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Zini που αποτελείται από ένα κατακόκκινο μακρυμάνικο πουλοβεράκι με άνοιγμα και κόμπο κάτω από το στήθος και μια μίνι δερμάτινη φούστα με δική της ζώνη. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες!

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό κολιέ Swarovski και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties με ανάγλυφα λουλούδια και καρφάκια, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο κόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα από τα πιο εμβληματικά χτενίσματα της Brigitte Bardot, προσαρμοσμένο στην πιο hot τάση της σεζόν που θέλει τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω.

Η μαύρη μίνι δερμάτινη φούστα είναι από τα πιο αγαπημένα ρούχα των κοριτσιών που ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις ωραιότερες που έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα και σας τις παρουσιάζουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τις παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα την φορούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/1

Keywords
Τυχαία Θέματα