Η δήλωση της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή που ξαφνιάζει!

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Μαρία Κοκολάκη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και με τα όσα είπε προκάλεσε ερωτήματα για τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα.

“Πια έχω πάρει κάποιες αποφάσεις, ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τα προσωπικά μου. Τα τελευταία δυόμισι τρία χρόνια κανείς δεν ξέρει τι κάνω, κανείς! Όλοι νομίζουν ότι κάνω κάτι άλλο από αυτό που κάνω. Δεν με πειράζει, μ’ αρέσει. Άμα θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω η εικόνα μου προς τα έξω

να είναι “το ζευγάρι τάδε”. Δεν θεωρώ ότι αυτό το πράγμα έχει να μου προσδώσει κάτι στην εικόνα μου προς τα έξω. Όλο αυτό το έπαθα αρκετά χρόνια και δεν το θέλω πια, οπότε το προστατεύω και τα έχω καταφέρει πάρα πολύ καλά!”, εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, για τα σχόλια που έγιναν κατά τη διάρκεια της πορείας της στον χώρο της υποκριτικής, ανέφερε: “Όταν πρωτοξεκίνησα ήταν πολύ σκληρά τα μεσημεριανά. Έχω ακούσει πολλά. Όμως όλους αυτούς που τα έχουν πει, εγώ τους θυμάμαι. Τα ονοματάκια τους τα ξέρω, γιατί πιστεύω όλα αυτά γυρνάνε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό: Έξαλλος ο Θανάσης Ευθυμιάδης-“Ντροπή σε αυτούς που…” 

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε για πρώτη φορά τη σύντροφο του Λάμπρου Χούτου! 

Πρω1νό: Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει γυναίκα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας! 

Keywords
Τυχαία Θέματα