Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/10

Τα leather look ρούχα κάνουν σχεδόν πάντα την εμφάνισή τους όταν η θερμοκρασία πέφτει. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα αποκτήσετε και να τους δώσετε πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα σας από εδώ και στο εξής. Για ένα πιο σικ αποτέλεσμα, πείτε το ΝΑΙ σε basic χρώματα, ή κάντε μια μονόχρωμη εμφάνιση, προσθέτοντας αξεσουάρ με prints.

Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε η Φαίη μας στη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πρώτη της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μαύρο leather look μπούστο με παρτούς ώμους και μαύρο ψηλόμεσο leather look παντελόνι -κολάν.

Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι snake print μπότες κάτω από το γόνατο Mark Milan και εντυπωσιακά δαχτυλίδια Leio Ross.

Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Love Lust, Eyeshadow Palette της Ardell, τις βλεφαρίδες Denim Pixies επίσης από την Ardell, το highilighter Love You So Mochi από την Nyx, το ρουζ Bred For Beauty της MAC και στα χείλη το κραγιόν Volupte Tint In Balm No 10 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια και ανάλαφρα κύματα, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Δείτε πως έχουν φορέσει το leather look παντελόνι -κολάν σε καθημερινές και δημόσιες εμφανίσεις τους μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities και εμπνευστείτε για τις δικές σας.

Ποιο look άραγε από τα παρακάτω θα υιοθετήσετε κι εσείς; Της Beyonce, της Kendall Jenner, της Miranda Kerr ή κάποιας άλλης; Και επίσης, ποιο δεν σας αρέσει καθόλου;

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στις παραπάνω ερωτήσεις.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8-12/10

Keywords
Τυχαία Θέματα