Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/2

Αν και το denim είναι πάντα στη μόδα, αυτή τη σεζόν έχει την τιμητική του. Οι σχεδιαστές έδωσαν μαζική ψήφο εμπιστοσύνης στο πιο αγαπημένο υλικό όλων μας, κάνοντας το mom jean το Νο1 trend της σεζόν. Αναφερόμαστε φυσικά στο τζιν της μαμάς που επιστρέφει δυναμικά και όχι δεν πρόκειται για το φαρδύ και καθόλου κολακευτικό παντελόνι που φορούσε αρκετά χρόνια πριν, αλλά για μια νέα εκδοχή του, τόσο κομψή και cool που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Με αυτό εμφανίστηκε

σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1. Ψηλόμεσο και ξεβαμμένο, συνδυασμένο με ένα μαύρο πουκάμισο με λευκά λουλούδια -και το floral εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση – και τα δύο κομμάτια από την BSB.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά booties, μυτερά με χοντρό τακούνι Mark Milan και Fashionably Silver Stories Rhodium Plated κολιέ με πολλές μικρές καρδούλες που δημιουργούν μια μεγάλη από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με καφέ σκιές και γυαλάδες στο κινητό βλέφαρο και σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κόκκινο κραγιόν All day lip color της Seventeen και το μολύβι χειλιών Cherry 10 από την Radiant και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια ανάλαφρη βαγκ.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/2

Keywords
Τυχαία Θέματα