Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/1

Το ζιβάγκο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα όλων σας. Ζεστό, βολικό και θηλυκό μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπα σας και να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ σε πολλές περιστάσεις.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας,

Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μάλλινο ζιβάγκο σε powder pink απόχρωση και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα πολύχρωμο μεταξωτό φουλάρι δεμένο στη μέση σαν ζώνη, Emmanuelle Silk και ένα ζευγάρι δερμάτινες ψηλοτάκουνες powder pink γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ένα μοντέρνο updo με χωρίστρα στη μέση και ανέμελες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Αν ψάχνετε έμπνευση για να φορέσετε διαφορετικά το ζιβάγκο σας, σας έχουμε την ωραιότερη λύση. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από μια από τις πιο αγαπημένες μας fashionistas, την Aimee Song. 

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/1

Keywords
Τυχαία Θέματα